Life is Strange 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Life is Strange 2 - PC DVDLife is Strange 2 - XBOX ONE
Bruttó ár
8.390 Ft
Nettó ár: 6.606 Ft
 
Termék kódja: 403051
SquareEN szinkron

Life is Strange 2 [PS4]

A díjnyertes Life is Strange széria folytatódik egy új történettel a DONTNOD Entertainment stúdiótól. Indulj egy felejthetetlen útra tele kalanddal, fordulattal és fontos döntéssel, amelyek közvetlenül befolyásolják a történet alakulását és a karakterek fejlődését.

Röviddel egy tragikus balesetet követően a két testvér Sean és Daniel Diaz menekülnek házukból. Miközben a rendőrség a nyomukban van, és próbálnak szembenézni Daniel új képességével, a telekinézissel, úgy döntenek, biztonságot keresnek apjuk szülővárosában, Puerto Lobos-ban, Mexikóban.

A 16 éves Sean felelősséget érez öccse biztonsága iránt, és azon van, hogy megtanítsa Danielt megkülönböztetni, hogy mi jó, és mi rossz. Daniel erejének növekedése során Sean feladata, hogy meghatározza a szabályokat, amelyek alapján élni fog a testvérpár. Féken tartsa testvére erejét, vagy kihasználja azt útjuk során? Koldulni, kölcsönkérni vagy lopni? Egyesüljenek a családdal, vagy bujkáljanak? Sean döntései nagy hatással lesznek a két testvér sorsára, és azon emberek életére, akikkel találkoznak útjuk során.

  • Dínyertes történetalapú kalandjáték.
  • Daniel mindig Seantól tanul - annak, amit Daniel megtanul, messzeható következményei lesznek a teljes játék folyamán.
  • Megdöbbentő grafika és kézzel rajzolt textúrák.
  • Eredeti érzelemdús soundtrack Jonathan Morali-tól, a Life is Strange játék soundtrack-jének szerzőjétől.



  • Kapcsolódó termékek (1)


    Értékelések Life is Strange 2

    Nincs vélemény a termékről.