Life is Strange: True Colors Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Life is Strange: True Colors - PC DVDLife is Strange: True Colors - PS4Life is Strange: True Colors - PS5Life is Strange: True Colors - Xbox Series X|S
Bruttó ár
10.490 Ft
Nettó ár: 8.260 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 435190
SquareEN szinkron

Life is Strange: True Colors [NSW]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Kezdődik a Life is Strange díjnyertes film merész új korszaka, amelynek vadonatúj játszható főszereplőjének izgalmas titkokat kell megoldania! Alex Chen régóta elnyomja "átkát": azt a természetfeletti képességet, hogy megtapasztalja, magába szívja és manipulálja mások erős érzelmeit, amelyeket ragyogó, színes aurának tart. Amikor testvére meghal egy úgynevezett balesetben, Alexnek fel kell ölelnie röpke erejét, és meg kell találnia az igazságot - és fel kell fedeznie a kisvárosban eltemetett sötét titkokat. Az igazságot elárulják: Fedezze fel a megdöbbentő titkokat, amelyek elrejtik testvére halálát egy érzelmes hullámvasút kalandban. Érezz mindent: Változtasd meg a sorsot és élj az empátia pszichikai erejével. Építsen mély kapcsolatokat: Bizalmat építsen a városlakókkal - és fogadjon el barátságot vagy szerelmi viszonyt Ryannel és Steph -el. Egy igazán személyes történet: Döntsön nehéz döntéseket, és válassza ki saját jövőjét. Barangolhat Haven Springs utcáin, üzleteiben és rejtett tereiben, és felejthetetlen karakterekkel találkozhat. Találja meg a hangját: Döntse el Alex stílusát, akár 24 ruhával a ruhásszekrényében. Exkluzív hanganyag: Új dalok az mxmtoon -tól és a Novo Amor -tól, valamint széles körben licencelt dalok, köztük a Radiohead, a Phoebe Bridgers, a Gabrielle Aplin és mások.

Értékelések Life is Strange: True Colors

Nincs vélemény a termékről.