Far Cry 6 (Limited Edition)

SZINTÉN ELÉRHETŐ Far Cry 6 (Limited Edition) - XBOX X|SFar Cry 6 (Limited Edition) - PS5
ÚJ TERMÉK
22.856 Ft
13.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Futárral a kézbesítés 2.2.2022
Termék kódja: 409823

Ubisoft18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottangol verzió

LEÍRÁS: Far Cry 6 (Limited Edition) [PS4]


Anton Castillo azzal az ígérettel került hatalomra, hogy helyreállítja elveszett dicsőségét az egykor virágzó Yara szigetországban, és azt tervezi, hogy a paradicsomi elképzelését valóra váltja, bármibe is kerül. 13 éves fiával, Diego-val, aki lelkiismeretesen mellette áll, Anton határozottan kezében tartja Yara jövőjét.
Yara úgy fekszik a Karib-tenger szívében, mint az időben megfagyott trópusi paradicsom. Több évtizedes gazdasági szankciók pusztították el a nemzetet, így most az szegény és megosztott. Yara egy része vakon követi Antont, a többiek a paradicsom valódi helyreállítása mellett állnak. Amikor Anton brutalitása túllépi határait, betelik a pohár, és zavargások tüze ég az egész földön.
A Far Cry 6-ban a játékosok elmerülnek a modern partizán forradalom adrenalin által táplált kaotikus világában. Indulj egy izgalmas csatába Anton rezsimje ellen a buja dzsungelben és sűrű városokban, mint Dani Rojas - egy helyi yarai, aki a káosz kellős közepén találja magát. Egy olyan csatában, ahol mindent fel kell használni, ami van, használj egyedi és meglepő új fegyverek, járművek és állattársak arzenálját, és vezess forradalmat, amely alapjaiban felégeti a zsarnoki rendszert.
Csatlakozz a harchoz a szabadságért!
 • Csatlakozz a forradalomhoz Anton Castillo diktátor és kamasz fia, Diego elnyomó rezsimjében, akik karaktereibe hollywoodi sztárok, Giancarlo Esposito (Mandalorian, Breaking Bad) és Anthony Gonzalez lehelnek életet.
 • Élvezd a filmélményt, mint Dani Rojas, egy helyi Yaran, aki megvédi otthonát a zsarnok uralma alól. Válaszd ki, hogy férfiként vagy nőként szeretnél-e játszani, és indulj el egy állampolgár útjára, aki partizán-forradalmár lett.
 • Találkozz számos felejthetetlen karakterrel Yara gazdag világában, az éles volt KGB-kémtől a tacskóig, amely olyan aranyos, mint amilyen halálos.
  Szétszakadt Yara
 • A Far Cry sorozatban először élvezd a forgalmas fővárost: Esperanzát. Döntsd meg Antont hatalmi székéről titokban maradva, vagy kezdj nyílt harcba Anton serege ellen az utcákon.
 • Fedezd fel a Far Cry eddigi legnagyobb térképét, és egyesítsd a forradalmat a szigetország dzsungelében, strandjain és városaiban.
  Válj partizánná
 • Vesd belel magad az akcióba és a kaotikus partizánharcba a forradalom szívében.
 • Amikor az ellenség számbéli és tűzerőfölénnyel is rendelkezik, minden partizánnak egyszemélyes hadsereggé kell válnia. Egy időben megfagyott szigeten használj fel mindent, hogy elvégezd azt, amit szükséges. A rendhagyó fegyverek is jól jönnek majd a könyörtelen katonai rezsim elleni küzdelemben.
 • Egy partizánnak sem szabad egyedül maradnia, ezért fogj össze egy vadonatúj állatkísérővel, például az imádnivaló Chorizo ??tacskóval, amelyet egyetlen katona sem hagyhat figyelmen kívül.
  Far Cry 6 Limited Edition tartalma:
 • Far Cry 6 játék
 • Jungle Expedition Pack, amely tartalma egy ruha, fegyver és iránytű.
  Előrendelésedhez megkapod tőlünk a DLC The Libertard Pack-et, amely tartalma a Discos Locos és Chorizo skin.

  FC6_Preorder_DLC


 • Far Cry 6 (Limited Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2020.07.13.
  Kapcsolódó termékek (1)

  Vélemények: Far Cry 6 (Limited Edition)

  Nincs vélemény a termékről.