Lineage II + 60 napos Game Time Card

Bruttó ár
11.290 Ft
Nettó ár: 8.890 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 2202
NCSoftEN szinkron

Lineage II + 60 napos Game Time Card [PC CIAB]

Képzelj el egy két kontinensre kiterjedő, háború sújtotta földet, melyben a három birodalom küzd a hatalomért. A bizalom és árulás légkörében fantasztikus kreatúrák és hatalmas harcosok járják a földet, kik karddal és mágiával próbálnak elpusztítani. Válassz fajt, tanulj ősi mesterségeket, majd egyesülj a többi játékossal és alapítsatok legyőzhetetlen klánokat. Most részt vehettek az Aden uralmáért folyó végső csatában!

A Lineage® II: The Chaotic Chronicle™ egy epikus nagyságú MMO játék, mely több mint 14 millió játékost ejtett rabul a világon. A játék a világ legjobb MMO játékosai számára a legnagyszerűbb valós idejű játékos-játékos ellen élményt nyújtja. Hatalmas várakat vehetsz be, óriási szörnyekkel küzdhetsz meg és erőteljes rivális klánokat hódíthatsz meg, hogy része lehess a gazdasági és politikai elitnek. Saját kezeddel írhatod meg Aden Birodalmának történelmét!

A Lineage® II: The Chaotic Chronicle™ a következőket tartalmazza:
• Chronicle I: Harbingers of War
• Chronicle II: Age of Splendor
• Chronicle III: Rise of Darkness
• Chronicle IV: Scions of Destiny

A játék havidíjas, 30 nap ingyen előfizetést tartalmaz, a 60 napos feltöltőkártyát többek közt webáruházunkban lehet megvásárolni.

Értékelések Lineage II + 60 napos Game Time Card

Nincs vélemény a termékről.