Little Big Planet 2 (Special Edition) PS3

Bruttó ár
8.490 Ft
Nettó ár: 6.685 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 207441
PlayStationEN szinkron

Little Big Planet 2 (Special Edition) [PS3]

A játék támogatja a Sony PlayStation Move mozgásérzékelő vezérlést


A Little Big Planet 2 olyan mint egy vászon, amelyen a PlayStation 3 konzollal és a rendelkezésre álló kreatív eszközök sokaságával miniatűr mesterműveket készíthetsz, ezáltal belevíve a fantáziád a játékba.
A játék főhőse Zsákskac, hat előre elkészített világon keresztül kalandozva próbálja megakadályozni, hogy a gonosz porszívó felfalja a Little Big Planet bolygót.

Maga a játék igen eredeti, köszönhetően a kedves kis szereplőinek és a környezetnek, amiben ők kalandoznak. Ezt az őrült játékot nem fogod tudni letenni.

A Create Mode nem szab határt a fantáziádnak, épp ellenkezőleg. A Pop rendszer gondoskodik róla, hogy minden eszköz csak „karnyújtásnyira“ legyen Tőled. Egy gombnyomásra megjelenik a telkes választék (nem csak a saját pályákon, de az előre elkészítetteken is). A Share Mode pedig lehetővé teszi a műveid megosztását a PlayStation Networkön, vagy megnyitja az utat a Little Big Planet 2 közösséghez – a világba, ahol több mint 3 millió pálya közül válogathatsz...

Feltalálók, felfedezők vagy hősök? Csak Rajtad múlik. Használd ki a képességeidet és a fantáziád. Játssz, alkoss, oszd meg! Fejezd ki az egyéniséged, és valósítsd meg a legelképesztőbb ötleteidet!

  • Játszd végig a szórakoztató, fejtörőkkel, feladatokkal teli történet módot
  • Az új eszközök segítségével ezúttal nem csak szinteket, de komplett játékokat is elkészíthetsz
  • Oszd meg a műveidet a Little Big Planet közösséggel, és töltsd le mások alkotásait

    A Special Edition tartalma:
  • Új szintek és kosztümök - 10 új történeti szint és 7 Toy Story és Rise of the Cakeling mini játék + új kosztümök Zsáksac testre szabásához
  • Move Paint játék grafikai stúdió
  • Ingenious Tools eszközök saját PlayStation Move szintek létrehozásához és megosztásához

  • Értékelések Little Big Planet 2 (Special Edition)

    Nincs vélemény a termékről.