Logitech Cordless Desktop S 510

ÚJ TERMÉK
17.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 36269

Logitech

LEÍRÁS: Logitech Cordless Desktop S 510 [967557-0100]

Miért használna nagy méretű, régi típusú billentyűzetet és egeret mutatós, új lapos képernyőjéhez? A Cordless DesktopŽ S 510 ideális kiegészítője lehet bármely modern TFT-monitornak.

A Cordless DesktopŽ S 510 ideális kiegészítője lehet bármely modern TFT-monitornak. Az ötletes, laposabb billentyűzetkialakítás egységes megjelenést és kiemelkedő kényelmet biztosít. Csuklóját a beépített kéztámaszon pihentetheti, és egyetlen gombnyomással böngészhet a weben, vagy véletlenszerűen játszhatja le a zeneszámokat. Az optikai egér billenthető kerekével a dokumentumokat függőlegesen és vízszintesen is görgetheti, és az elemek megnövelt élettartamának köszönhetően akár 6 hónapig is használhatja folyamatosan. Egy gombnyomással kinagyíthatja, valamint elforgathatja digitális képeit. Az alkalmazásokat a programozható funkcióbillentyűkkel is indíthatja. A fejlett optikai egér gyors és következetes teljesítményt, továbbá nagyobb mozgásszabadságot tesz lehetővé.

  • Mindig készen áll. A korszerű energiafogyasztási technológiának köszönhetően az elem üzemideje akár 6 hónap vagy több is lehet. A billentyűzeten és az egéren egyaránt megtalálható az elem töltöttségi szintjét jelző LED, amely az elem szükséges cseréje előtt körülbelül 10 nappal világítani kezd.
  • A képek precíz nagyítása és kicsinyítése Az optikai egér billenthető egerével teljes körűen kezelheti a görgetést (vízszintesen és függőlegesen egyaránt) és a nagyítást — bármilyen felületen. Az előre- és visszalépésre szolgáló gombok segítségével egyszerűen böngészheti a webhelyeket és a nagy dokumentumokat, illetve a vezérlőket testre szabhatja saját igényeinek megfelelően.
  • Maximális kényelem, egyedi kialakítás A tetszetős külső kiemelkedő minőséggel és élménnyel párosul.
  • A képeket egyszerűen forgathatja. A közvetlen vezérlőbillentyűk segítségével egyszerűen hozzáférhet a zenékhez és a képekhez. A képeket egyszerűen elforgathatja és nagyíthatja a részletek megtekintéséhez. Azonnal visszatérhet a 100%-os méretre. Az oldalirányú görgetéssel és a nagyítással egyszerűen megtekintheti a képeket és a weblapokat.
  • A zenefájlok egyszerűen használhatók a médiavezérlő billentyűk segítségével, a “Shuffle” billentyűvel pedig véletlenszerűen játszhatók le.
  • A kedvenc alkalmazások, webhelyek és mappák a programozható billentyűk segítségével egyszerűen nyithatók meg.
  • A vezeték nélküli technológia megbízhatósága A Logitech titkosított, biztonságos vezeték nélküli technológiája interferencia nélküli, kiemelkedően megbízható teljesítményt nyújt. A gyors RF™ rádiófrekvenciás átvitel pontos egérműködést biztosít.
  • Csatlakozás hordozható számítógéphez vagy PS/2 felülethez USB-csatlakozó az azonnali kapcsolódáshoz és a hordozható számítógéphez való használathoz

Logitech Cordless Desktop S 510
katalógusba hozzáadva: 2008.08.18.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Logitech Cordless Desktop S 510

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok