Logitech G29 versenykormány és pedálok PlayStation és PC számára

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
112.596 Ft
112.596 Ft
Nettó ár: 88.658 Ft
 
Termék kódja: 308287
Logitech

Logitech G29 versenykormány és pedálok PlayStation és PC számára [941-000112]

308287


A G29 modell rengeteg újdonsággal érkezik. Valósághű visszacsatolás két motor segítségével, és így biztos lehet abban, hogy a terep minden változását megérzi, minden fékezést. Ezen kívül érzi a pneumatika elhasználódottságát, túlkormányzottság és alulkormányzottág, kereék tapadásának elvesztése, és további aspektusok. A hardver úgy konstruált, hogy elimimálja a kormányzás akaratát,  tehát a kormány és a pedál beavatkozása maximális ellenőrzés alatt lesz.

Minőségi konstrukció, az anyaga készen áll egy igazi útra. Logitech G29 Driving Force nyele acél csapágyakkal van ellátva, a vezérlőkar és a pedál nemesacélból készültek. A huzat minőségi, valódi bőrből készült, a kormánykeréknek olyan érzést nyújt mintha igazi verseny kormánykereket tartana a kezében. Nem utolsó sorban, a beépített tartók és csavarok lehetővé teszik a kényelmes és tartós használatot, az asztalhoz való rögzítést, hogy az agresszív manőverezésnek köszönhetően ne mozduljon el.
  • Problémamentes hozzáférést a játékelemekhez az ún. D-Pad biztosítja.
  • PlayStation 3 és PlayStation 4 számára - fejlessze a konzol élményét egy igazi vezérlő által, minden versenyzős játékhoz.
  • Valósághű visszacsatolás - két motor segítségével, melyek tökéletesen imitálják a valós rezgést, melyek összefüggenek a terep változásaival, a gumik elhasználódásával és egyéb összefüggésekkel.
  • Minőségi konstrukció - azonos anyagból készült, mint a valódi verseny kormánykerék, hosszantartó kényelmet nyújt, és a készülék hosszan tartó élettartamát biztosítja.
  • Könnyen hozzáférhető vezérlés egy karnyújtásnyira - minden vezérlő elem közvetlenül a kormánykeréken található. A vezérlés D-Pad által biztosított.
  • Érzékeny pedál - beállítható a maximális ellenőrzés érdekében. Kuplung, fék és gáz valósághű élményt nyújt a fékezés során, ha gázt ad, vagy ha sebességet vált.
  • Hogy ne veszítse el az orientációt a legvadabb manőverek során sem, egy kék csíkkal van jelölve az előre irány.



Értékelések Logitech G29 versenykormány és pedálok PlayStation és PC számára

Nincs vélemény a termékről.