Logitech Gaming Keyboard G105: Made for Call of Duty

ÚJ TERMÉK
23.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 201592

Logitech

LEÍRÁS: Logitech Gaming Keyboard G105: Made for Call of Duty [920-003664]


A Logitech Gaming Keyboard G105 kifejezetten a Call of Duty: Modern Warfare 3 címhez készült, a hardcore játékosok számára, mert ezzel az eszközzel könnyebb és szórakoztatóbb lesz a győzelemhez vezető út.

A Logitech Gaming Keyboard G105 a Call of Duty: Modern Warfare 3 hivatalos billentyűzete. Akár hosszú éjszakákon át is játszhatsz a zöld LED háttérvilágításnak (éjjellátó stílusban) köszönhetően. Rendelkezésedre áll hat programozható G billentyű, mindegyikük három állapottal, ezáltal kínálva 18 makró rögzítésének lehetőségét játékonként. A makrók egyetlen billentyű lenyomásával teszik számodra elérhetővé a bonyolult feladatsorozatok végrehajtását, vagy azoknak időbeni késleltetését. Ha letöltöd a Logitech Gaming Softwaret, akkor a makrókat akár játék közben is rögzítheted.

A billentyűzet akár 5 billentyű egyidejű lenyomásával is elboldogul, ezzel is könnyítve a bonyolult feladatok teljesítését. A billentyűzet praktikus multimédiás billentyűkkel is rendelkezik, mint pl. a hangerőszabályzó, némítás, előre- vagy visszalépés, minden kézre esően elrendezve. A "játék" és az "általános" mód kiválasztása megakadályozza, hogy játék közben az akaratlanul lenyomott Windows billentyűk megzavarhassanak.
 • Találd meg a billentyűket akár sötétben is. Katonai éjjellátó stílusú zöld, szabályozható intenzitású LED megvilágítás
 • G billentyűnként akár 3 rögzíthető makró játékonként, ami barátok közt is 18 makró. LUA szkriptek támogatása is jelen van, illetve a makrók játék közben is rögzíthetők
 • Akár 5 billentyű egyidejű lenyomását is érzékeli a billentyűzet
 • Kényelmesen, a billentyűzetről kezelhető a multimédiás tartalom, a multimédiás billentyűknek köszönhetően
 • Kikapcsolható Windows gombok, a játék közbeni "balesetek" elkerülésének érdekében
 • Hosszú élettartamú billentyűk, hogy bírják a játékosok által támasztott keményebb követelményeket is
 • Windows XP, Vista és 7 kompatibilitás
 • Logitech Gaming Keyboard G105: Made for Call of Duty
  katalógusba hozzáadva: 2011.10.20.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Logitech Gaming Keyboard G105: Made for Call of Duty

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok