Logitech Gaming Keyboard G105 US

ÚJ TERMÉK
18.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 207078

Logitech

LEÍRÁS: Logitech Gaming Keyboard G105 US [920-003461]


A Logitech Gaming Keyboard G105 alap kiegészítő minden igazi gamer számára. Éjjel sem lesz gond megtalálni az egyes billentyűket a LED megvilágításnak köszönhetően. Hat programozható billentyű, mindegyik három móddal teszi lehetővé minden egyes játék számára a 18 makró kombináció létrehozását. Játék közben használhatod az egyszerű billentyűket és a már elkészített bonyolult makrókat is, amik jó néhány gombnyomást, egérmozdulatot és más egyebet is képesek tárolni. A makrók játék közben is rögzíthetők, természetesen. A billentyűk lenyomásának érzékelése nem befolyásolja a megjelenített kép minőségét, ami más billentyűzeteknél előfordulhat. A praktikus billentyűknek köszönhetően több funkció is kézre esik. A választható játék mód és a munka mód mellett lehetőség van természetesen a Windows funkciógombok letiltására is, hogy játék közben ne legyen zavaró a véletlen lenyomásuk.

 • Hosszú élettartamú LED megvilágítás, ami állítható intenzitású, vagy teljesen ki is kapcsolható
 • Hat programozható billentyű, mindegyik három funkcióval, ami 18 makró kombinációt jelent minden játékhoz. A makrók játék közben is rögzíthetők a Logitech Gaming Software segítségével, ami ingyenesen letölthető a www.logitech.com/downloads oldalról
 • Akár öt billentyű is használható egy időben, miáltal akár bonyolultabb akciók is végrehajthatók/rögzíthetők
 • A praktikus média funkcióval ellátott billentyűk által rendkívül egyszerű a hangerő szabályozás, némítás, lejátszás elindítása, megállítása, szüneteltetése, stb.
 • Windows XP, Vista és 7 operációs rendszerekkel teljes mértékben kompatibilis
 • Logitech Gaming Keyboard G105 US
  katalógusba hozzáadva: 2012.07.29.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Logitech Gaming Keyboard G105 US

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok