Logitech G Heavy Equipment Bundle Farm Sim Vezérlő.

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
94.090 Ft
Nettó ár: 74.087 Ft
 
Termék kódja: 408056
Logitech
Szeretnél megtakarítani 10.700 Ft-t ? Ez a termék bontott csomagolású 83.390 Ft-ért

Logitech G Heavy Equipment Bundle Farm Sim Vezérlő. [945-000062]

Arasd le a farm feletti teljes irányítás eredményeit! A Logitech G Heavy Equipment Bundle a farmszimulációhoz szükséges specializált eszközök hatásos csomagja. Minden alapvető eszköz elérhető: 900 fokos forgásszög, robusztus pedálok és oldalsó panel a realisztikus élmény érdekében. A GIANTS Software közösségének és Farm Sim közösségének együttműködésével megsokszoroztuk a földművelésből, állattenyésztésből és áruértékesítésből származó élményeket. Nem csak gépek esetében! Koszold össze kezeidet a kormányba beépített analógokkal és gombokkal a farmer feladatok elvégzése számára, mint például motoros láncfűrész beindítása. A Heavy Equipment Bundle csomagot technikai fejlesztésekkel frissítették, melyeket a közösség visszajelzései alapján terveztek meg, hogy készen álljon a szigorú életre a farmon.

Vedd a saját kezedbe! A 900 fokos forgású kormánykereket valódi mezőgazdasági gépek alapján tervezték. Hajts végre nehéz műveleteket, mint a billentés, realisztikus forgás ... és a kürthasználat.

Valódi erő Stop-And-Go. Specializált gépkezelő pedálok. Élvezd a traktor ideális szimulációját a speciális gáz- és fékpedálok segítségével. 20 fokosra beállított szögelfordulás, hogy maximális kontrollt biztosítson. A pedálokat a kerékhez az 1,8 m hosszú kábel segítségével csatlakoztatjuk.

Rakodó vezérlése. Mod-friendly 25+ programozható gombbal. Csatlakoztasd könnyedén a fa felszedőt, darut, láncfűrészt, fa aprítót, pótkocsit és egyebet. A rakodó vezérlőkarja a felfelé, lefelé és forgás tengelyeket kezeli, és a módváltó gomb megkétszerezi ezeket a parancsokat, így hat tengely kezelését teszi lehetővé.

Koszold be kezeidet! Kézi vezérlőelemek a farmerünk irányításához. A játékszituációk analógokat és gombokat igényelnek. Kettős analóg karok, mindegyik gombbal ellátva, ideálisak a karakter mozgásának irányításához és a kamera vezérléséhez. A négyirányú kapcsolók közel a karokhoz még további nyolc gombot kínálnak, és a hátsó oldalon még további két ergonomikus gomb található a maximális kontroll érdekében. És mindez közvetlenül a játékból programozható.

Technikai specifikáció

  • PC és MAC számára: Windows 10,8.1,7 és OSX 10.10 és újabb
  • Csatlakozás: 1x USB 2.0
  • Kábel hossza:2 m
  • Kormány méretei: 27,5 x 32 x 35.5 cm
  • Pedálok méretei: 23,3 x 18 x 13,8 cm
  • Oldalsó panel méretei: 16,8 x 33,7 x 19,2 cm
  • Megfelelő a következő játékcímekhez – Farming Simulator, Euro Truck, Train Simulator, FSX, XPlane, Elite Dangerous


  • Logitech G Heavy Equipment Bundle Farm Sim Vezérlő. - PlayGoSmart : értékelés 5 5-ből 1 értékelés alapján.

    Értékelések Logitech G Heavy Equipment Bundle Farm Sim Vezérlő.

    Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
    Talált Oldalak:   1  
    od Berlik Nándor Pál 5 az 5 csillagból! 2020.11.22.
    én teljesen meg vagyok vele elégedve. bár nem 900 fokos de valósághű. nem bántam meg a megvételét
    Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
    Talált Oldalak:   1