London 2012

SZINTÉN ELÉRHETŐ London 2012 - PS3
ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 204278

SEGA minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: London 2012 [PC DVD]


Az olimpiai játékoknak sok felejthetetlen pillanatot köszönhetünk. Ez az a hely, ahol álmok válnak valóra, hősök születnek, és felejthetetlen pillanatok tanúi lehetünk, amikre szívesen emlékszünk vissza évek múlva is. Most te is részese lehetsz az élménynek a 2012 londoni olimpia hivatalos játékának köszönhetően.

Új sportágak, új események és új játékmódok jelennek meg a játékban, és most még intenzívebben, mint eddig bármikor. Lépj pályára és merülj el a káprázatos HD minőségben, amíg a nemzetedért küzdesz. Tökéletesítsd a képességeidet "Olympic Games" módban, majd játssz a barátaiddal vagy azok ellen a különböző multiplayer játékmódokban.

Szerezz tapasztalatokat és vidd az olimpia hangulatát az életedbe, mint eddig soha a különleges mozdulatoknak köszönhetően a "Motion Control" elemek keretein belül. Most először fogod olimpiai témájú játékban valóban tökéletesíteni a technikádat pl. íjászat közben.


 • Szerezd meg az aranyat! Versenyezz 45 sportágban, beleértve a fő sportágakat, természetesen
 • Több módon is játszható a játék - versenyezz kihívások keretein belül, és próbáld ki a különböző játékmódokat, mint pl. az "Olympic Games"
 • Szerezz hírnevet - versenyezz online a világ többi játékosával és győzd le a legjobbakat, szerezz pontokat és érmeket a nemzetednek
 • Tökéletes olimpiai élmény - kerülj közelebb az olimpiai nyújtotta élményekhez, reaktív kommentárok, szuper realisztikus grafika, TV közvetítés stílusban


 • London 2012
  katalógusba hozzáadva: 2012.02.16.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: London 2012

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok