Lost Judgment

SZINTÉN ELÉRHETŐ Lost Judgment - XBOX X|SLost Judgment - PS4
ÚJ TERMÉK
22.856 Ft
19.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

kevesebb mint 5 db
Futárral a kézbesítés 10.26.2021
Termék kódja: 426471

Utolsó frissítés időpontja: 2021.10.25. 08:25
SEGA18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottangol verzió

LEÍRÁS: Lost Judgment [PS5]


A SEGA és Ryu Ga Gotoku stúdiója bejelenti a Lost Judgment, a kritikusok által elismert Judgment, folytatását. A játék felelős a sikeres Yakuza sorozat mögött álló stúdióért, így a Lost Judgment egyesíti a detektívkeresés, a sötét történetmesélés és az akcióharc elemeit.
Törvény és rend

Az Lost Judgment, újból Takayuki Yaga ügyvéd cipőjébe helyezi a játékost, aki utcai nyomozó lett. Társukkal és a Yakuza egykori tagjával, Masaharu Kait -nal együtt harcolnak a bűnözés ellen a város utcáin. Vizsgálatba kezd egy látszólag tökéletes bűncselekmény miatt, ahol a fő gyanúsítottnak golyóálló alibije van. A bosszú történetében kezdődik, és közben egy bonyolult összeesküvés hálózatot tár fel, amely több olyan csoportot is magában foglal, amelyek visszaélnek a jogrendszer megtörésének előnyeivel. Ahogy az áldozatok felhalmozódnak. Yaga fokozatosan felfedi az igazságot, és közben választania kell a törvény védelme vagy az igazságszolgáltatás érvényesítése között.


A küzdelem szabad formája

Használja a darut, a tigrist és az új kígyó harci stílust. Kígyó képes visszaverni a támadást és visszaadni az ellenfél ütéseit.


Vizsgálat

A Yagami detektív trükkjeinek arzenálja új eszközökkel, a gyanúsítottak diszkrét megfigyelésével és kifinomult beszivárgási módszerekkel bővül.


Fényes nagyvárosok

Merüljön el Tokió és Yokohama nyüzsgő utcáin, és élvezze a hiteles környezetet, amelyet csak az RGG Studio tud biztosítani. Ne felejtse el szórakozni a SEGA klubban, vagy megoldani a helyiek ügyeit.Lost Judgment
katalógusba hozzáadva: 2021.05.14.
Kapcsolódó termékek (3)

Vélemények: Lost Judgment

Nincs vélemény a termékről.