Lost Judgment Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Lost Judgment - PS4Lost Judgment - Xbox Series X|S
Bruttó ár
7.490 Ft
Nettó ár: 5.898 Ft
 
Termék kódja: 426471
SEGAEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 1.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 5.890 Ft-ért

Javasolt termékek (2)

Lost Judgment [PS5]

A SEGA és Ryu Ga Gotoku stúdiója bejelenti a Lost Judgment, a kritikusok által elismert Judgment, folytatását. A játék felelős a sikeres Yakuza sorozat mögött álló stúdióért, így a Lost Judgment egyesíti a detektívkeresés, a sötét történetmesélés és az akcióharc elemeit.

Törvény és rend

Az Lost Judgment, újból Takayuki Yaga ügyvéd cipőjébe helyezi a játékost, aki utcai nyomozó lett. Társukkal és a Yakuza egykori tagjával, Masaharu Kait -nal együtt harcolnak a bűnözés ellen a város utcáin. Vizsgálatba kezd egy látszólag tökéletes bűncselekmény miatt, ahol a fő gyanúsítottnak golyóálló alibije van. A bosszú történetében kezdődik, és közben egy bonyolult összeesküvés hálózatot tár fel, amely több olyan csoportot is magában foglal, amelyek visszaélnek a jogrendszer megtörésének előnyeivel. Ahogy az áldozatok felhalmozódnak. Yaga fokozatosan felfedi az igazságot, és közben választania kell a törvény védelme vagy az igazságszolgáltatás érvényesítése között.

A küzdelem szabad formája

Használja a darut, a tigrist és az új kígyó harci stílust. Kígyó képes visszaverni a támadást és visszaadni az ellenfél ütéseit.

Vizsgálat

A Yagami detektív trükkjeinek arzenálja új eszközökkel, a gyanúsítottak diszkrét megfigyelésével és kifinomult beszivárgási módszerekkel bővül.

Fényes nagyvárosok

Merüljön el Tokió és Yokohama nyüzsgő utcáin, és élvezze a hiteles környezetet, amelyet csak az RGG Studio tud biztosítani. Ne felejtse el szórakozni a SEGA klubban, vagy megoldani a helyiek ügyeit.




Értékelések Lost Judgment

Nincs vélemény a termékről.