Mad Max

SZINTÉN ELÉRHETŐ Mad Max - XBOX ONEMad Max - PS4
ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
várjuk a beérkezést, tervezett dátum
2018.02.28. (3 szabad darab) [?]
Termék kódja: 225555

Warner 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott  angol verzió

LEÍRÁS: Mad Max [PC DVD]

A Mad Max post-apokaliptikus világát idézi fel Ön előtt, ahol a túlélésre való egyetlen esély a személygépjármű. Öltse magára Mad Max, a magányos harcos személyiségét, aki a túlélésért vad banditák csapataival harcol. Mivel Max ikonikus Interceptor autóját ellopják, a tehetséges, de gyanús Chumbuckkel, a szerelővel kénytelen összeállni, hogy egy katonai gépjárművet hozzanak létre, mely segítségével elmenekülhetnek ebből a pusztaságból.
  • Változzon az őrült Maxxá - váljon a legendás post-apokaliptikus harcossá, bővítse és javítsa Max felszerelését, fegyvereit, hogy túlélje a közelharcokat, lövöldözéseket. A pusztaságból kivezető úton nehéz döntések várnak Önre.
  • Lenyűgöző környezet - fedezze fel ezt a dinamikus világot, miközben ezzel az alattomos tájjal, időjárással és halálos gangekkel harcol. Lehetősége van az ellenséges tábor kizsákmányolására, és ezáltal értékes forrásokhoz juthat hozzá.
  • Próbáljon meg élve maradni - ebben a nyitott világban ez nem lesz egyszerű. Veszélyes frakciókkal és gangekkel fut össze, veszélyes missziók és feladatok várnak Önre.
  • Autós intenzív harcok - a játékban intenzív autós harcok várnak Önre, melyek a fizikán alapulnak, tehát sosem egyformák.

Mad Max
katalógusba hozzáadva: 2013.12.20.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Mad Max

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok