Madden NFL 16

SZINTÉN ELÉRHETŐ Madden NFL 16 - XBOX ONEMadden NFL 16 - XBOX 360Madden NFL 16 - PS3
ÚJ TERMÉK
13.290 Ft
Bruttó ár
Használt
6.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 305268

Electronic minden korosztály számára ajánlott  angol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
  • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
  • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
  • 12 hónap garancia
  • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
6.290 Ft
Elérhetőség külső raktáron

LEÍRÁS: Madden NFL 16 [PS4]

305268 Váljon egy egészen új vezérlés által a Madden NFL 16 játékosává, amely lehetővé teszi Önnek a harcok soráni domináns pozíciót. Az új quarterback mechanika, a bedobások és a passzok mind példátlanul pontosak.

Élje át a Draft Champions új, gyors és megismételhetetlen játékmódot, ahol az Ön által megálmodott NFL csillagaival és legendáival dolgozhat, majd játszhat a pályán.

  • Harcoljon a levegőben a Total Control Passing rendszer segítségével. Helyezze a labdát arra a helyre, ahol csak saját játékosnak lehet hozzáférése, beleértve a dobásokat, magas passzokat, alacsony átadásokat és a még mindig közkedvelt közelről történő labdaátadásokat.
  • Akár szólóban játszik, vagy online a barátaival, igyekezete egy NFL dinasztia kiépítésére a Connected Fanchise móddal veszi kezdetét. A Game Prep módban a csapatépítés érdekében növelje a csapat feletti ellenőrzést. Fejleszteni szeretné quarterbackját? Szenteljen rá időt minden héten, hogy pontokhoz jusson, anélkül, hogy ne kellejen őt váratlanul bevonnia a játékba. A Front Office operációnak köszönhetően nyerje el a csapat bizalmát. Tartsa fenn a csapat elégedettségét a készségek növelése, és az XP játékosok megszerzése érdekében.
  • Állítson össze egy álomcsapatot a kedvenc NFL játékosaival a múltból, jelenből, valamint domináljon az ellenség felett a szezonban, az egyedi kihívásokban stb. Szerezzen érméket, melyeken az internetes üzleten keresztül Madden Ultimate Team csomagokat tud vásárolni, ahol üzletelhet a tárgyakkal az álomcsapat kiépítése érdekében.
  • A képességeket fejlesztő tréner nem csupán a játékkal kapcsolatos képességeket fejleszti, hanem az amerikai foci stratégiáját és tervezetét is megtanítja Önnel. Az alapok elsajátítása után lépjen be Gauntletbe, ahol egy próba során intenzív kihívásokban és boss harcokban tesztelheti képességeit.
Madden NFL 16
katalógusba hozzáadva: 2015.05.28.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Madden NFL 16

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok