Madden NFL 16 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Madden NFL 16 - XBOX ONEMadden NFL 16 - XBOX 360
Bruttó ár
14.090 Ft
Nettó ár: 11.094 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 305268
ElectronicEN szinkron

Madden NFL 16 [PS4]

305268


Váljon egy egészen új vezérlés által a Madden NFL 16 játékosává, amely lehetővé teszi Önnek a harcok soráni domináns pozíciót. Az új quarterback mechanika, a bedobások és a passzok mind példátlanul pontosak.

Élje át a Draft Champions új, gyors és megismételhetetlen játékmódot, ahol az Ön által megálmodott NFL csillagaival és legendáival dolgozhat, majd játszhat a pályán.

  • Harcoljon a levegőben a Total Control Passing rendszer segítségével. Helyezze a labdát arra a helyre, ahol csak saját játékosnak lehet hozzáférése, beleértve a dobásokat, magas passzokat, alacsony átadásokat és a még mindig közkedvelt közelről történő labdaátadásokat.
  • Akár szólóban játszik, vagy online a barátaival, igyekezete egy NFL dinasztia kiépítésére a Connected Fanchise móddal veszi kezdetét. A Game Prep módban a csapatépítés érdekében növelje a csapat feletti ellenőrzést. Fejleszteni szeretné quarterbackját? Szenteljen rá időt minden héten, hogy pontokhoz jusson, anélkül, hogy ne kellejen őt váratlanul bevonnia a játékba. A Front Office operációnak köszönhetően nyerje el a csapat bizalmát. Tartsa fenn a csapat elégedettségét a készségek növelése, és az XP játékosok megszerzése érdekében.
  • Állítson össze egy álomcsapatot a kedvenc NFL játékosaival a múltból, jelenből, valamint domináljon az ellenség felett a szezonban, az egyedi kihívásokban stb. Szerezzen érméket, melyeken az internetes üzleten keresztül Madden Ultimate Team csomagokat tud vásárolni, ahol üzletelhet a tárgyakkal az álomcsapat kiépítése érdekében.
  • A képességeket fejlesztő tréner nem csupán a játékkal kapcsolatos képességeket fejleszti, hanem az amerikai foci stratégiáját és tervezetét is megtanítja Önnel. Az alapok elsajátítása után lépjen be Gauntletbe, ahol egy próba során intenzív kihívásokban és boss harcokban tesztelheti képességeit.

Értékelések Madden NFL 16

Nincs vélemény a termékről.