Madden NFL 16 [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Használt
6.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

1 szabad darab
Kézbesítés várható dátuma 1.18.
Termék kódja: 351457

Utolsó frissítés időpontja: 2018.1.16. 16:35
Electronic minden korosztály számára ajánlott  angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
  • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
  • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
  • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
  • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Madden NFL 16 [PS4] - BAZÁR (használt termék)

305268 Váljon egy egészen új vezérlés által a Madden NFL 16 játékosává, amely lehetővé teszi Önnek a harcok soráni domináns pozíciót. Az új quarterback mechanika, a bedobások és a passzok mind példátlanul pontosak.

Élje át a Draft Champions új, gyors és megismételhetetlen játékmódot, ahol az Ön által megálmodott NFL csillagaival és legendáival dolgozhat, majd játszhat a pályán.

  • Harcoljon a levegőben a Total Control Passing rendszer segítségével. Helyezze a labdát arra a helyre, ahol csak saját játékosnak lehet hozzáférése, beleértve a dobásokat, magas passzokat, alacsony átadásokat és a még mindig közkedvelt közelről történő labdaátadásokat.
  • Akár szólóban játszik, vagy online a barátaival, igyekezete egy NFL dinasztia kiépítésére a Connected Fanchise móddal veszi kezdetét. A Game Prep módban a csapatépítés érdekében növelje a csapat feletti ellenőrzést. Fejleszteni szeretné quarterbackját? Szenteljen rá időt minden héten, hogy pontokhoz jusson, anélkül, hogy ne kellejen őt váratlanul bevonnia a játékba. A Front Office operációnak köszönhetően nyerje el a csapat bizalmát. Tartsa fenn a csapat elégedettségét a készségek növelése, és az XP játékosok megszerzése érdekében.
  • Állítson össze egy álomcsapatot a kedvenc NFL játékosaival a múltból, jelenből, valamint domináljon az ellenség felett a szezonban, az egyedi kihívásokban stb. Szerezzen érméket, melyeken az internetes üzleten keresztül Madden Ultimate Team csomagokat tud vásárolni, ahol üzletelhet a tárgyakkal az álomcsapat kiépítése érdekében.
  • A képességeket fejlesztő tréner nem csupán a játékkal kapcsolatos képességeket fejleszti, hanem az amerikai foci stratégiáját és tervezetét is megtanítja Önnel. Az alapok elsajátítása után lépjen be Gauntletbe, ahol egy próba során intenzív kihívásokban és boss harcokban tesztelheti képességeit.
Madden NFL 16 [PS4] - BAZÁR (használt termék)
katalógusba hozzáadva: 2016.04.28.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Madden NFL 16 [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok