Madden NFL 21 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Madden NFL 21 - XBOX ONE
Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
Termék kódja: 409291
ElectronicEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 1.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 6.090 Ft-ért

Madden NFL 21 [PS4]

Menj teljes erővel előre a Madden NFL 21-ben, ahol a rettenthetetlen új generáció emelkedő NFL csillagai fogják megváltoztatni a játékot. Hagyj nyomokat magad után, zúzd szét a várakozásokat a halhatatlan hírességek csarnokába vezető utad során. Innovatív játékmechanizmusok új vezérlési lehetőségeket kínálnak, és a kreativitást ösztönzik a labda mindkét felén. Őrülj meg az új játékmozgásokkal, és használd kreativitásod az új Skill Stick ball-carrier rendszerben. Alkosd meg az olyan elkerülő cselek láncát, mint például a stop-on-a-dime, stutter step és dead-leg az új kombinációk érdekében, amelyek fantasztikus játékpillanatokat eredményeznek.

Érezd az irányítást a védekezésben a specifikus pass rush cselekkel és kombókkal, mindent az új Skill Stick-kel. A stratégia fontos, a vonaljátékosok növelik az ellenállóságukat az ismételt mozdulatokkal szemben, az Adaptív AI rákényszerít, hogy változtasd bővítsd a döntéseidet. Fedezd fel az 50 új Superstar és X-Factor képességet. Készülj fel az Ultimate Team új szezonjára, és szerezz különböző jutalmakat!



Minden játékosnak, aki megvásárolja a Madden NFL 21 címet PS4 vagy XBOX ONE konzolra, lehetősége van INGYENESEN upgradelni a játékot a Gen5 konzolokra (ún. PlayStation 4 - --> PlayStation 5 vagy XBOX ONE - --> XBOX SERIES X) egészen a Madden NFL 22 megjelenéséig. Az ingyenes upgradehez fizikai lemezre van szükség a Madden NFL 21 cím letöltéséhez. Röviden ez azt jelenti, hogy az upgradehez a Gen5 konzol lemezmeghajtó mechanikával is rendelkező változatára van szükség.



Értékelések Madden NFL 21

Nincs vélemény a termékről.