Madden NFL 21

SZINTÉN ELÉRHETŐ Madden NFL 21 - XBOX ONE
ÚJ TERMÉK
22.221 Ft
21.190 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

több mint 5 db
Kézbesítés dátuma 1.19. vagy 1.21.
Termék kódja: 409291

Utolsó frissítés időpontja: 2021.1.16. 21:55
Electronicminden korosztály számára ajánlottangol verzió

LEÍRÁS: Madden NFL 21 [PS4]


Menj teljes erővel előre a Madden NFL 21-ben, ahol a rettenthetetlen új generáció emelkedő NFL csillagai fogják megváltoztatni a játékot. Hagyj nyomokat magad után, zúzd szét a várakozásokat a halhatatlan hírességek csarnokába vezető utad során. Innovatív játékmechanizmusok új vezérlési lehetőségeket kínálnak, és a kreativitást ösztönzik a labda mindkét felén. Őrülj meg az új játékmozgásokkal, és használd kreativitásod az új Skill Stick ball-carrier rendszerben. Alkosd meg az olyan elkerülő cselek láncát, mint például a stop-on-a-dime, stutter step és dead-leg az új kombinációk érdekében, amelyek fantasztikus játékpillanatokat eredményeznek.
Érezd az irányítást a védekezésben a specifikus pass rush cselekkel és kombókkal, mindent az új Skill Stick-kel. A stratégia fontos, a vonaljátékosok növelik az ellenállóságukat az ismételt mozdulatokkal szemben, az Adaptív AI rákényszerít, hogy változtasd bővítsd a döntéseidet. Fedezd fel az 50 új Superstar és X-Factor képességet. Készülj fel az Ultimate Team új szezonjára, és szerezz különböző jutalmakat!

Minden játékosnak, aki megvásárolja a Madden NFL 21 címet PS4 vagy XBOX ONE konzolra, lehetősége van INGYENESEN upgradelni a játékot a Gen5 konzolokra (ún. PlayStation 4 - --> PlayStation 5 vagy XBOX ONE - --> XBOX SERIES X) egészen a Madden NFL 22 megjelenéséig. Az ingyenes upgradehez fizikai lemezre van szükség a Madden NFL 21 cím letöltéséhez. Röviden ez azt jelenti, hogy az upgradehez a Gen5 konzol lemezmeghajtó mechanikával is rendelkező változatára van szükség.

Madden NFL 21
katalógusba hozzáadva: 2020.06.19.

Vélemények: Madden NFL 21

Nincs vélemény a termékről.