Madden NFL 22 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Madden NFL 22 - PS4Madden NFL 22 - PS5Madden NFL 22 - Xbox Series X|S
Bruttó ár
14.990 Ft
Nettó ár: 11.803 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 432145
ElectronicEN szinkron

Madden NFL 22 [XBOX ONE]


A Franchise mód új funkciói közé tartozik a csapatkezelés, a továbbfejlesztett forgatókönyv és a heti stratégia is. Ossza meg karaktere haladását és játékosztályát a Face of The Franchise és a The Yard mód között az egységes fejlesztésnek köszönhetően. Az Ultimate Team történetében először szerkessze meg a szupersztár X-Faktorokat.


Franchise

  • Végrehajtó csapat: személyzet menedzselése és tehetségfák
  • Továbbfejlesztett forgatókönyv
  • Heti stratégiák
    Egységes fejlődés
  • A karakterfejlesztés megosztva a Face of The Franchise és a The Yard mód között.
  • Új játékos osztályok
  • Szerezz hírnevet a játékkal és lépj a következő szintre
    Ultimate Team
  • A szupersztár X-Faktorok félidős beállítása
  • Egyszerű csapatjáték
    madden_1

    Franchise

    Nyerj Super Bowlt és építs NFL dinasztiát játékosként, edzőként vagy tulajdonosként. Az új funkciók széles választékának köszönhetően az újratervezett Franchise módban gyakorlatilag mindenért Ön lesz felelős. (Igen, a Super Bowl megnyerésére gondolunk.) Béreljen és irányítson egy végrehajtó csapatot, és frissítse az edzők speciális tehetségfáit a személyzet pontjainak kiosztásával. Állítsa be csapatának edzésterveit, dolgozzon ki taktikákat az ellenfél erősségei ellen, és integrálja stratégiáit a játékba. A továbbfejlesztett forgatókönyvrendszer biztosítja, hogy ez a szezon Franchise módban teljesen más lesz.


    Face of the franchise

    Hozzon létre egy karaktert, és játssza az újonc szezont saját maga szerint WB, WR, RB vagy LB néven. Több testreszabási lehetőséget szeretne? A játékosok osztályainak és karaktereinek új rendszere lehetővé teszi a minősítések, képességek, jellemzők és testalkat beállítását. Szerezz hírnevet a játékkal, és javítsd a karakteredet az egyes osztályokban a maximumig. Legyen az első és határozza meg karrierje irányát. A kezdő szezonban személyre szabott és váratlan kihívásokkal kell szembenéznie minden lépésnél. Szerettei ügynökként, edzőként vagy koordinátorként - tanácsot adnak és elkísérik a sikerhez vezető úton. Az új, egységes haladási rendszernek köszönhetően minden haladásod (karakter, jutalom és felszerelés) megosztott Face of The Franchise és The Yard mód között. Használhatja a korábban megszerzett tárgyakat, és folytathatja a nyerést.


    The Yard

    Gyors tempójú szórakozás, játékmenet NFL közösségi elemekkel és sztárokkal, helyszínekkel szerte a világon, szokatlan mérkőzésbemutató, karakterek és csapatok. Ez egy jelentősen átépített The Yard mód a Madden NFL 22 számára. Játsszon kifinomult kampányt lélegzetelállító helyekkel szerte a világon, és váljon a bolygó legjobb játékosává. Vessen egy pillantást a váltakozó élő játékesemények új központjára, és szerezzen jutalmakat egy teljesen új névleges módban. Mindezt stílusosan, a játék legbombázóbb felszerelésével. Minden előrehaladás teljes mértékben kapcsolódik a frissített ábrához és az egységes haladási rendszerhez.


    Superstar KO

    Gyűjtsd össze a csapatot és fuss a versenyre a Madden sorozat leggyorsabb kooperatív kiesési módjában, öt perces meccsekkel, egyedi stadionnal és kommentárokkal, dinamikus szabályokkal és a futballkultúra ikonjaival.


    Madden Ultimate Team

    Készüljön fel a friss és izgalmas tartalmak új szezonjára, és építse ki az Ultimate csapatot, miközben versenyez más játékosokkal. Szerezzen MUT kártyákat az Ultimate Team Challenge -ben, és hozzon stratégiai döntéseket csapatának fejlesztése érdekében. Építs csapatot az NFL jelenlegi sztárjaival, Siena legendáival és egyebekkel. Az Ultimate Team történetében először cserélheti fel a Superstar X-Factor képességeit, és rugalmasabban nézhet szembe ellenfele stratégiájával.


    Exhibition

    Nézzen szembe egymással online és offline mérkőzéseken (egy- vagy többjátékos), vagy játsszon off-line játékon alapuló csapat ellen. Személyre szabhatja a mérkőzés beállításait, beleértve a negyed hosszát, szabályait, stadionjait és mezeit.



Értékelések Madden NFL 22

Nincs vélemény a termékről.