Mafia 2 (Director’s Cut)

ÚJ TERMÉK
1.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 200518

2K 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott cseh szinkron

LEÍRÁS: Mafia 2 (Director’s Cut) [PC DVD]


A csomag tartalmazza a Mafia 2 alapjátékot és a Mafia 2: Betrayal of Jimmy, a Mafia 2: Jimmy's Vendetta, a Mafia 2: Joe's Adventures datadisceket és 4 tematikus csomagot.

Mafia 2

Az 1940 - es, 50 - es évek New Yorkjában játszódó maffiatörténet folytatódik. A kiváló játék eseményei ezúttal kétszer akkora városban játszódnak, mint az előző részben.

Természetesen most is filmszerű jelenetek gazdagítják a játék amúgy is erős történetét, ebben az élő városban, kompromisszumok nélküli rendőrökkel, lövöldözésekkel és autós üldözésekkel. A város még részletesebb, ami lehetőséget ad számodra bárok vagy akár ruházati boltok meglátogatására is.

Az átöltözéseken kívül szükséges a járművek megtankolása, mosása, esetleg az átfestésük. Az utcán kocsikat lophatsz is, mindjárt több módon. Ha úgy tetszik erőszakkal vehetd el azokat, de ha ahhoz van kedved halkan, csendben is megoldhatod a feladatot. A játékban megjelennek a kutyák, amik jelentős mértékben képesek megkeseríteni a bűnözők életét, a más egyéb újításokkal egyetemben.


 • Valósághűen viselkedő kocsik, törésmodellel
 • Részletesen kidolgozott városi élet
 • Életszerűbben viselkedő rendőrök
 • Növekedő/csökkenő tisztelet
 • Három család egy városban
 • Kiváló rádióadók a kocsikba
  Mafia 2: Betrayal of Jimmy

  Ebben az epizódban nem Vitoként szerepelsz, hanem az új szereplő, a kopasz Jimmy bőrébe bújsz.

  A kiegészítő lemez a kopasz bérgyilkos, Jimmy történetét meséli el, ami a fő történet mellett játszódik 1950 körül. 25 küldetés kell teljesítened, célpontokat kell kiiktatnod, lövöldözésekbe fogsz keveredni, autós üldözésekben fogsz részt venni, a Főnökök parancsait fogod teljesíteni, amivel segíted őket a kínai motoros bandák elleni harcban és a város feletti ellenőrzésben.


  Mafia 2: Jimmy's Vendetta

  Jimmyt a többiek kihasználták, vele végeztették a piszkos munkát, ő volt a takarító Empire Bayben, de elárulták, feladták és börtönbe került. Ám ezzel ez a szimpatikus kopasz nem tud megbékélni és bosszúról álmodik. Lövöldözések, autós üldözések, robbantások sorozata vár Rád 30 küldetésen keresztül. Ne várj kidolgozott történetet, egy vérbeli árkád játékról van szó, mészárlásról Empire Bayben.

  Plusz pontokat fogsz kapni a gyorshajtásért, a csúszásokért, a robbanásokért, az ugratásokért és minden másért. A pontok aztán egy toplistára kerülnek, ahol össze tudod hasonlítani az eredményeidet a barátokéval és a játék rajongóiéval.


  Mafia 2: Joe's Adventures

  A Joe’s Adventures története Joe Barbara, Vito Scaletto legjobb barátja körül forog. Közelről fogod átélni az Empire Bayben zajló eseményeket, abból az időből, amikor Vito börtönben ül, hiszen Joe szerepében kell kiderítened, hogy miért is ítélték el Vitot. A drámai történet és az intenzív árkád akciók mellett ez az epizód megnyit pár új helyet Empire Bayben (kikötő, vasútállomás, tó, új épületek, stb.). Ezek mellett a kiegészítés tartalmaz pár mellékfeladatot is, amik a fő történettől függetlenül is teljesíthetők.


  Tematikus csomagok:
  1. Vegas Pack – Vito Vegas stílusban mutatkozik be, két új öltöny és kocsi
  2. Renegade Pack – két új öltöny, amik tökéletesen illenek Vitohoz, és két új kocsi: egy kupé és egy stílusos sportkocsi az 50 – es évek stílusában
  3. Greaser Pack – két új kocsi és két öltöny Vitonak
  4. War Hero Pack – két új egyenruha, amikben Vito igazi hősként tűnik fel, és két katonai jármű

  A játék aktív Internetkapcsolatot és Steam aktivációt igényel!

 • Mafia 2 (Director’s Cut)
  katalógusba hozzáadva: 2011.08.31.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Mafia 2 (Director’s Cut)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok