Mafia (Definitive Edition)

SZINTÉN ELÉRHETŐ Mafia (Definitive Edition) - XBOX ONE
ÚJ TERMÉK
18.517 Ft
15.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 408605

2K18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottEN szinkron

LEÍRÁS: Mafia (Definitive Edition) [PS4]


Az eredeti 2002-ben kiadott játék teljes, részletekig átdolgozott változata, amely modernizált játékforgatókönyvet kínál, új, gazdag dialógusokkal, fejlettebb háttérrel és további videókkal, teljesen új játékszekvenciákkal és játékelemekkel, és sok minden mással. És, hogy mi a legjobb? Az, hogy még mindig ugyanaz a Mafia lesz, amelyre emlékezünk, csak még egy kicsit jobb és szórakoztatóbb.
Tommy Angelo taxisofőrként dolgozott, de a sors valami veszélyesebbet tartogatott számára. Maffiózóvá vált, akit a család elismert, ellenségei rettegték, és mindig készen állt sajátosan intézni ügyeit. Kövesd végig Tommy történetét ebben az epikus kalandban, ahogyan eljutott a csúcsig a leghíresebb bűnszervezetben - a Maffiában.
 • Amerikai alvilág a harmincas években - veszélyes világ tele autós üldözéssel, bankrablással, csempészéssel, bérgyilkosságokkal és brutális gang összecsapásokkal.
 • Több, mint 20 fordulatos, meglepetésekkel teli küldetés
 • Több, mint 60 autentikus jármű
 • Hatalmas fegyverarzenál
 • Több, mint 12 négyzetmérföld nagyságú város a harmincas évekből, szimulált forgalommal, műemlékekkel és változó környezettel.

 • A cím a következő nyelveket tartalmazza:

  EN szinkronCZ szinkron
  Mafia (Definitive Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2020.05.19.

  Vélemények: Mafia (Definitive Edition)

  Nincs vélemény a termékről.