Manhunt

ÚJ TERMÉK
3.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 635

Rockstar 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Manhunt [PS2]

 • A játéknak a történet szempontjából nem lesz túl sok köze az első részhez, így a TV show-s alapszituációt is el lehet felejteni: a folytatásban egy tudóst, Dr. Daniel Lamb-et fogjuk irányítani, akit egy elmegyógyintézetben tart fogva egy The Project névre hallgató csoport, akik új, drogokkal kapcsolatos fegyverek kifejlesztésén dolgoznak. Lamb-et szökevénytársa, Leo Kasper avatja be az öldöklés szépségeibe.

 • A játék fő momentuma, az ölés nem kevésbé lesz brutális, mint az előzmény esetében, sőt, most már a környezetünket is igénybe vehetjük ellenfeleink likvidálása érdekében. Emellett csendben végrehajtott gyilkolásra is lesz lehetőség.

 • Továbbra is lesz lehetőség az árnyékban való rejtőzködésre, ám ha valaki nagyon közel jön hozzánk, egy gombkombinációt kell beadnunk, amellyel karakterünk légzését normalizálhatjuk - ezzel elkerülve a lebukást. Emellett új képességeket is kapunk a kúszás, és a tereptárgyakra történő felmászás személyében.

 • A Manhunt 2 egészen biztos, hogy ezúttal is szép port fog kavarni - mindenki kedvenc videójáték-ellenes ügyvédje, Jack Thompson már meg is tette az első lépéseket a játék beszüntetése érdekében, és szépen elutazott az Egyesült Királyságba a helyi illetékesek meggyőzése érdekében. Persze könnyű dolga ezúttal sem lesz...

 • Manhunt
  katalógusba hozzáadva: 2004.01.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Manhunt

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok