Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure (Limited Edition)

ÚJ TERMÉK
5.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 11336

Atari 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure (Limited Edition) [XBOX]


A Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure kifejezetten XBOX platformra készült, de XBOX 360 platformmal is kompatibilis. Az XBOX 360 konzolon való futtatáskor azonban tudni kell, hogy:

 • Minden XBOX játék futtatásához szükség van az emulációs profilra. A profilt az XBOX Live szolgáltatás segítségével lehet letölteni, vagy megtalálható a www.xbox.com oldalon. A profilok egy csomagként kerülnek terjesztésre, ezért elég őket egyszer használni (offline). Automatikusan is letöltődhetnek (ha a konzol csatlakozik az Internetre), ha egy olyan játékot helyezünk a konzolba, ami a profilok meglétét megköveteli.
 • Az XBOX 360 HDD elengedhetetlen az XBOX játékok futtatásához. A merevlemez nem csak az emulációs szoftver, de a játékok mentéseinek, a letöltött tartalmak tárolására és data - cacheként is szolgál. Mivel a játékok jelentős része úgy lett kifejlesztve, hogy a merevlemez rendelkezésre állást feltételezi, ezért erősen ajánlott a merevlemez beszerzése.
  A Contents Under Pressuret igen nehéz kategorizálni. A játék kombinálja a párbajokat, a kalandjáték elemeit és néha bizony lopakodni, rejtőzködni is kell. A játék alapját egy meglepő történet adja a közösségből kizárt Traneről, aki a művészi alkotásaival próbálja beteríteni az egész politikailag korlátolt New Radis várost.

  A helyzet azonban fokozatosan megváltozik. Az egyszerű falfirkászból az egy nézetet valló emberek csoportjának vezetője válik, ami később forradalomba torkollik. A játék közben Trane bőrében sokszor fogsz azonnali reakciót megkövetelő helyzetbe kerülni, ahol szükséged lesz a reflexeidre, a pontos mozdulataidra a politikailag provokatív tagek fújása közben. De vigyázz a veszélyes helyeken veszélyes ellenfelek leselkednek Rád.
 • A főhősnek a népszerű hip - hop előadó, Talib Kwelim kölcsönözte a hangját
 • A harcrendszer kombinálja az ökölharcot, a rúgásokat és az egyéb harci technikákat
 • 20 küldetés a város 11 pontján
 • Graffitik készítése
 • Halkan, lopva megközelíthető ellenfelek
  A Limited Edition tartalma:
 • Hivatalos soundtrack

 • Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure (Limited Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2010.10.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure (Limited Edition)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok