Mario vs. Donkey Kong Nintendo SWITCH

+ Ajándék: Mario & Friends Zápisník ár 4.190 Ft, Mario & Friends Sticker Sheet ár 2.090 Ft
Bruttó ár
18.390 Ft
Nettó ár: 14.480 Ft
 
Termék kódja: 469798
NintendoEN feliratok

Mario vs. Donkey Kong [NSW]

A játékról

Donkey Kong ellopta a Mini-Mario-kat! Oldd meg a platform rejtvényeket, hogy visszaszerezd őket!

Fuss, ugorj és fordulj vissza, hogy megmentsd az ellopott Mini-Mario játékokat ebben a Mario rejtélyes játékban! Az olyan akadályok, mint a tüskék, a mozgó platformok és a lehulló téglák állnak az utadban – tedd munkára az agyad, és találd ki a Mini-Mario-hoz való eljutás legjobb módját!


Fő tulajdonságok

  • A játékok visszatértek!
    A Game Boy Advance-en kezdődött ősrégi rivalizálás újra fellángol a Mario vs. Donkey Kong játékban a Nintendo Switchen. A vadonatúj grafikával megoldhatsz mindenféle rejtvényt, és tesztelheted platformkészségeid, miközben megpróbálod visszaszerezni az ellopott Mini-Mario-kat.

  • Szerezd vissza a Mini-Mario-kat Donkey Kongtól!
    Donkey Kong szeretett volna egy menő új Mini-Mario játékot, de mind elfogytak. Így hát betört a gyárba ahol gyártják és mindenkit ellopott! Mario feladata, hogy üldözze Donkey Kongot, és visszaszerezze a játékokat.

  • Próbáld ki az intelligenciádat a rejtélyes platformokkal!
    Rejtvényekkel teli színpadok várnak Marióra. Menj végig az egyes szakaszokon a kulccsal, hogy kinyisd a Mini-Mariót tartalmazó zárt ajtót! Figyelmesen vizsgáld meg a környezeted, használd az érzékenységedet, hogy megtaláld a legjobb útvonalat, és hagyd, hogy a képességeid vezéreljék a platformokat, hogy leküzdd az akadályokat, és visszaszerezd az ellopott játékokat!

  • Párban könnyebb
    Add át a kontrollert egy másik játékosnak, hogy segítsen a helyi együttműködésben. Egy barát vagy családtag segítsége új utakra deríthet fényt trükkös szinteken keresztül!.



Csomag tartalma:

  • Mario vs. Donkey Kong játék
  • Manual

Trailer


Értékelések Mario vs. Donkey Kong

Nincs vélemény a termékről.