Mario Golf: Super Rush Nintendo SWITCH

16.690 Ft
15.890 Ft
Nettó ár: 12.512 Ft
 
Termék kódja: 419536
NintendoEN szinkron
Szeretél megtakarítani 3.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 12.290 Ft-ért

Javasolt termékek (1)

Mario Golf: Super Rush [NSW]

Üsd el a labdákat családoddal és barátaiddal a legnagyobb Mario golfjátékban

Kapcsolódj ki a Mario Golfban: a Super Rush, a Mario Golf sorozat legújabb része a Nintendo Switch konzolon. Csatlakozz kedvenc Mushroom Kingdom karaktereidhez a hajóúton, buja természeti tájakkal teli pályákon.

Menj a pályára akár három további játékossal (lokálisan vagy online), és golfozz a Mushroom Kingdom híres szereplőivel. A hagyományos golf mellett a játék számos más játékmódot is kínál, mint például a Speed ??Golf vagy a történet mód. Az intuitív mozgás és a hagyományos gombvezérlők más új funkciókkal kombinálva megkönnyítik a Mario Golf: Super Rush játékát az új és tapasztalt játékosok számára egyaránt.

Lendíts egyazon időben a Speed Golf módban

Üss egyszerre akár három másik játékossal, és próbáld a labdát elsőként a lyukba juttatni. Győzd le és zavard meg az ellenfeleket a speciális ütésekkel. Egy ilyen Mario elfújhatja más játékosok labdáit!

Mássz fel a golf ranglétrán történet módban

Jelentsd be Mii karaktered a golfképzésbe egy rangos golfklubban, és dolgozz azon, hogy az újoncból aztán profi legyen! A Mushroom Kingdom karaktereivel versenyezhetsz, és tapasztalati pontokat szerezhetsz. Fejleszd az erő-, mozgás- és forgásstatisztikákat! A karaktert más játékmódokba is átviheted.




Értékelések Mario Golf: Super Rush

Nincs vélemény a termékről.