Mario Sports Mix

ÚJ TERMÉK
10.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 40592

Nintendo minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Mario Sports Mix [Wii]

Kosárlabda, röplabda, kidobós és jégkorong. Ezekben a sportokban találkozhatsz a videojátékok legismertebb alakjaival ezúttal. Választhatsz, hogy saját magad szállsz-e ringbe, saját Mii avatarral, vagy Mariot, esetleg valamelyik barátját (Peach, Daisy, Yoshi, Toad, Wario, stb.) választod. De lehetőség van Sqaure Enix más hőseit is bevonni a játékba.
Bárkit is választasz tartsd észben, hogy a választás befolyásolni fogja a játék végeredményét, hiszen minden szereplőnek más más előnyei és hátrányai vannak, nem beszélve a titkos fegyvereikről. Peach hercegnő testvére, Daisy pl. virágokkal borítja be az ellenfeleit, míg Mario gonosz unokatesója, Wario a fizikai erőfölényét használja ki.
A Wii Remotenak és a Nunchuknak köszönhetően emberközelibb a játék irányítása, de mivel sportról és Marioról van szó, ezért valódi árkád játékra számíthatsz. Most is, mit az eddigi játékokban, amiknek a főszereplője a bajszos olasz vízvezetékszerelő a főhőse többféle bajnokságban is indulhatsz. A Mario Sports Mixben is van gombás, virágos és csillagos mód. Mindegyikben nyolc másik csapat ellen kell küzdened, jutalmul nem csak a kupát kapod meg, hanem új szereplőket és új lehetőségeket is.

Mario Sports Mix
katalógusba hozzáadva: 2011.03.01.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Mario Sports Mix

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok