Marvel’s Guardians of the Galaxy Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Marvel’s Guardians of the Galaxy - PC DVDMarvel’s Guardians of the Galaxy - PS5Marvel’s Guardians of the Galaxy - Xbox Series X|S
Bruttó ár
8.990 Ft
Nettó ár: 7.079 Ft
 
Termék kódja: 431690
SquareEN szinkronA játék upgrade PlayStation 5-re lehetséges
 
Szeretél megtakarítani 2.100 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 6.890 Ft-ért

Marvel’s Guardians of the Galaxy [PS4]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Tapasztalja meg a vad űrutazást új perspektívával a Marvel Galaktikus Őrzői című műsorában. Ebben a harmadik fél akciókalandjában csillag-ura vagy, és merész, de kétes vezetőségednek köszönhetően rávetted a valószínűtlen hősök furcsa legénységét, hogy csatlakozzanak hozzád. Valami bolond (biztosan nem te) elindította a katasztrofális események láncolatát, és csak te tarthatod össze a kiszámíthatatlan őröket elég hosszú ideig, hogy megakadályozzuk a teljes bolygóközi összeomlást. Használja az Element Blasters játékokat, lője le a címkecsapatokat, a jet-bootok által hajtott dropkickokat, semmi sem korlátozott. Ha úgy gondolja, hogy mindez meg lesz tervezve, meglepetések világa várja Önt cselekedeteinek következményeivel, amelyek garantáltan készenlétben tartják az őröket. Ebben az eredeti történetben a Marvel Galaktikus Őrzői hatalmas új lényekkel és ikonikus karakterek egyedi karaktereivel keresztezik az utat, amelyek mind a galaxis sorsáért folytatott harcban ragadtak meg. Itt az ideje megmutatni az univerzumnak, hogy ki is vagy valójában. Vezesse a galaxis őreit Csillagúrként játszol, így merész harci stílusoddal nincs semmi szokatlan, az Element Blasters-től és a repülőgép-hajtóműves dropkickoktól kezdve a tag-csapat legyőzéséig. Ha az Őrzők melletted harcolnak, lődd le a lövéseidet, és aláírási támadásaival nyűgözd le ellenfeleidet. Időközben döntéseinek következményei komolytalanoktól váratlanokig terjedhetnek, miközben az utazása kibontakozik. Egy teljesen új történet Legutóbb megalakult legendás gonosz társai készek megmenteni az univerzumot ebben a friss, de hűséges előadásban a Rangersszel. Valahogy olyan katasztrofális események láncolatába kezdett, amelyek vad utazáshoz vezettek az ikonikus és eredeti Marvel-karakterek által lakott gondolatvilágok között. Ismerkedjen meg a 80-as évek csillagkeverékével és készüljön fel egy jó útra. A hamisításoktól a szuperhősökig Te vagy az egyetlen, aki összetartja a kiszámíthatatlan őröket, ezért ebben a vezetői játékban gyorsan fejlődnie kell. A család ilyen rendhagyó közelítésével melletted könnyek és nevetés hallatszik, amikor együtt indulsz a napirenden az űrbe. Bármi is vár a sarkon túl, robbanás lesz. A Marvel’s Guardians of the Galaxy előrendeléséhez korai feloldási ajándékot is kap. Throwback Guardians Outfit Pack Ez az Outfit Pack a Star Lord, Gamora, Thanos, Stinger és Groot ruházatát tartalmazza.

Értékelések Marvel’s Guardians of the Galaxy

Nincs vélemény a termékről.