Marvel’s Guardians of the Galaxy Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Marvel’s Guardians of the Galaxy - PC DVDMarvel’s Guardians of the Galaxy - PS4Marvel’s Guardians of the Galaxy - Xbox Series X|S
Bruttó ár
10.290 Ft
Nettó ár: 8.102 Ft
 
Termék kódja: 431691
SquareEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 2.200 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 8.090 Ft-ért

Marvel’s Guardians of the Galaxy [PS5]

Tapasztald meg egy vad űrutazást a Marvel Galaxis őrzői új perspektívájával. Te egy Star-Lord vagy, és merész, kétes vezetői szerepednek köszönhetően valószínűtlen hősök furcsa csapatát is rávetted, hogy csatlakozzanak hozzád.

Valami bolond (természetesen nem te) katasztrofális események láncolatát indította el, és csak te tudod összetartani a kiszámíthatatlan őrséget elég sokáig ahhoz, hogy megakadályozd a teljes bolygóközi összeomlást.

A Marvel Galaxis őrzőinek ebben az eredeti történetében utad hatalmas új lényekkel és ikonikus karakterek kereszteződik. Ideje megmutatni az Univerzumnak, hogy ki is vagy valójában.

Egy vadonatúj történet

Valahogy belekezdtél a katasztrofális események láncolatába, amelyek vad utazáshoz vezettek a Marvel ikonikus és eredeti karakterei által lakott világain keresztül. Ismerkedj meg a 80-as évek sztármixével, és készülj fel egy jó utazásra.




Értékelések Marvel’s Guardians of the Galaxy

Nincs vélemény a termékről.