Marvel’s Guardians of the Galaxy Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Marvel’s Guardians of the Galaxy - PS4Marvel’s Guardians of the Galaxy - PS5Marvel’s Guardians of the Galaxy - Xbox Series X|S
Bruttó ár
4.590 Ft
Nettó ár: 3.614 Ft
 
Termék kódja: 431693
Square

Marvel’s Guardians of the Galaxy [PC DVD]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Tapasztalja meg a vad utazást az űrben a Marvel's Guardians of the Galaxy új megjelenésével. Ebben a harmadik személyű akciókalandban te vagy a Star-Lord, és bátor, de megkérdőjelezhető vezetéseddel meggyőztél egy valószínűtlen hősökből álló furcsa csapatot, hogy csatlakozzanak hozzád. Valami bolond (egyértelműen nem te) katasztrofális események láncolatát indította el, és csak te tudod elég ideig egyben tartani a szabálytalan Őrzőket, hogy megakadályozd a teljes bolygóközi összeomlást. Használja az Element Blasters-t, címkézzen csapatokat, sugárhajtással működő dropkickeket, semmi sem tiltott. Ha úgy gondolja, hogy minden a tervek szerint zajlik, meglepetések világa vár rád, és tetteid következményei garantáltan résen tartják az őröket. Ebben az eredeti Marvel's Guardians of the Galaxy történetben hatalmas új lényekkel és ikonikus karakterekből származó egyedi karakterekkel keresztezik útjait, akik mind a galaxis sorsáért vívott harcban vesznek részt. Ideje megmutatni az univerzumnak, hogy ki is vagy valójában. Vezesd a galaxis őrzőit Star-Lordként játszol, így merész harcstílusoddal semmi sem sérülhet, az Element Blasters-től és a sugárhajtóművel hajtott dropkick-től a tag-team-leütésekig. Az oldaladon harcoló őrzőkkel lőj földet, és kábítsd el ellenfeleidet jellegzetes támadásokkal. Eközben a döntéseid következményei a komolytalantól a váratlanig terjednek, ahogy az utazásod kibontakozik. Vadonatúj történet Az újonnan alakult, legendás gonosz segédcsapatod készen áll, hogy megmentse az univerzumot ebben a friss, de hűséges játékban a Galaxis őrzőivel. Valahogy katasztrofális események láncolatát indítod el, amelyek egy vad utazáshoz vezetnek az ikonikus és eredeti Marvel-figurák által lakott elmevilágokon. Ismerkedjen meg a 80-as évek csillagos keverékével, és készüljön fel egy igazi utazásra. A Misfitektől a szuperhősökig Te vagy az egyetlen, ami összetartja a kiszámíthatatlan gyámokat, ezért gyorsan fejlődnöd kell ebben a vezetői játékban. A család e szokatlan közelítésével az Ön oldalán a könnyek és a nevetés lesz a napirend, amikor együtt merészkedtek a kozmoszba. Bármi is vár a következő sarkon, az egy robbanás lesz.

Értékelések Marvel’s Guardians of the Galaxy

Nincs vélemény a termékről.