Marvel’s Spider-Man: Miles Morales CZ

SZINTÉN ELÉRHETŐ
ÚJ TERMÉK
25.925 Ft
23.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

több mint 10 db
Kézbesítés dátuma 3.2. vagy 3.4.
Termék kódja: 411661

Utolsó frissítés időpontja: 2021.2.27. 22:00
Sony15 éven aluliak számára nem ajánlottHU feliratok

LEÍRÁS: Marvel’s Spider-Man: Miles Morales CZ [PS4]


A Marvel's Spider-Man világának legújabb kalandjában egy tinédzsert, Miles Moralest ismerjük meg, aki új otthonához alkalmazkodik, miközben az új Spider-Manként követi mentorát Peter Parkert. Viszont, mikor annak veszélye fenyeget, hogy a hatalomért folytatott könyörtelen harc során elpusztulhat új otthona, az ambiciózus hős rádöbben, hogy a nagy hatalommal nagy felelősség is jár. Annak érdekében, hogy megmentse egész Nem Yorkot Miles-nak fel kell öltenie a Spider-Man maszkot, és valóban sajátjának kell azt éreznie.
Miles Morales felemelkedése
Miles Morales felfedezi kirobbanó képességeit, amelyek megkülönböztetik őt mentorától, Peter Parkertől. Kezelnünk kell Miles bio-elektromos méregtámadásait és rejtett álcázóerejét, amelyekhez akrobatika, találmányok és további képességek társulnak.
Energikus új otthon
Járd be a havas utcákat, új, élő, nyüzsgő negyedeket, miközben Miles az összetartozás érzését keresi. Ahogy kibővülnek a határok magánélete és a gonosztevők elleni harcokkal teli élete között Miles rájön, hogy kiben bízhat, és, hogy milyen érzés valóban itthon lenni.

A cím a következő nyelveket tartalmazza:

HU feliratokEN szinkronCZ feliratok
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales CZ
katalógusba hozzáadva: 2020.09.23.

Vélemények: Marvel’s Spider-Man: Miles Morales CZ

Nincs vélemény a termékről.