Marvel’s Spider-Man: Miles Morales CZ (Ultimate Edition)

ezt a terméket jelenleg 5 ügyfél nézi
ÚJ TERMÉK
30.476 Ft
26.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Futárral a kézbesítés 1.28.2022
Termék kódja: 411501

PlayStation15 éven aluliak számára nem ajánlottHU feliratok

LEÍRÁS: Marvel’s Spider-Man: Miles Morales CZ (Ultimate Edition) [PS5]


Ultimate Edition tartalma:
 • Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
 • Marvel’s Spider-Man: Remastered
  Ez a változat a játékokat továbbfejlesztett grafikával kínálja (szebb tükröződések, árnyékok, részletek), gyorsabb beolvasás, jobb kapcsolat a kontrollerrel és jobb minőségű audio.
  Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
  A Marvel's Spider-Man világának legújabb kalandjában egy tinédzsert, Miles Moralest ismerjük meg, aki új otthonához alkalmazkodik, miközben az új Spider-Manként követi mentorát Peter Parkert. Viszont, mikor annak veszélye fenyeget, hogy a hatalomért folytatott könyörtelen harc során elpusztulhat új otthona, az ambiciózus hős rádöbben, hogy a nagy hatalommal nagy felelősség is jár. Annak érdekében, hogy megmentse egész Nem Yorkot Miles-nak fel kell öltenie a Spider-Man maszkot, és valóban sajátjának kell azt éreznie.
  Miles Morales felemelkedése
  Miles Morales felfedezi kirobbanó képességeit, amelyek megkülönböztetik őt mentorától, Peter Parkertől. Kezelnünk kell Miles bio-elektromos méregtámadásait és rejtett álcázóerejét, amelyekhez akrobatika, találmányok és további képességek társulnak.
  Energikus új otthon
  Járd be a havas utcákat, új, élő, nyüzsgő negyedeket, miközben Miles az összetartozás érzését keresi. Ahogy kibővülnek a határok magánélete és a gonosztevők elleni harcokkal teli élete között Miles rájön, hogy kiben bízhat, és, hogy milyen érzés valóban itthon lenni.

  Marvel’s Spider-Man: Remastered
  Teljesen új élmény Spider-Mannel!
  A világ egyik legismertebb szuper hőse, a Pókember egy új történetben csillogtatja meg akrobatikus képességeit, amiknek köszönhetően olyan sikeressé vált. A játékban ezúttal olyan új elemek is bemutatkoznak, amikkel eddig Spider-Man játékban nem találkozhattunk.

  A Marvel stúdió és az Insomniac Games összefogtak, hogy közös erővel hozzanak létre egy új, autentikus történetet. Peter Parker most sokkal komolyabb, igazi felnőttként hat, tapasztaltabb, így még hatékonyabban tud szembeszállni a New York városát elárasztó bűnözéssel. • A cím a következő nyelveket tartalmazza:

  HU feliratokEN szinkronCZ feliratok
  Marvel’s Spider-Man: Miles Morales CZ (Ultimate Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2020.09.19.

  Vélemények: Marvel’s Spider-Man: Miles Morales CZ (Ultimate Edition)

  Nincs vélemény a termékről.