Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds

SZINTÉN ELÉRHETŐ Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds - PS3
ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 40553

Capcom 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds [XBOX 360]

A Capcom és a Marvel univerzum szuperhőseinek egy évtizede várt összecsapása. Válassz, melyik szuperhős (Ryu, Wolverine, Iron Man vagy Morrigan) szeretnél lenni. Lehetőséged van még Trish (Devil May Cry) vagy Deadpool (X.Men) bőrébe is bújni. Mindannyian felkészültek a párbajra, ebben a nagyszerű képregény stílusban készült játékban.

 • Egyedülálló grafika és játszhatóság életre kelti a Marvel és a Capcom hőseit - az MT Framework javított változata képezi az alapot, valamint a Resident Evil 5 és a Lost Planet 2 motorja hoz a Marvel vs. Capcomba egyedülálló hátteret és animációkat.
 • Javított VS. harcrendszer - vad játékmenet a klasszikus kombókkal és hiperkombókkal. A javított harcrendszer új szintre emeli a játékot.
 • 3 a 3 ellen tag csapat párbajok - alakítsd ki a tökéletes csapatod, használd az asszisztált támadást vagy a hasonló specialitásokat, az egyes karaktereknek megfelelően
 • Élő képregénysaját szemeid előtt elevenednek meg a Marvel és a Capcom hősei az egyedőli képregénystílusnak köszönhetően, amely elmossa a 2D és a 3D grafika közötti határvonalat.

 • Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds
  katalógusba hozzáadva: 2011.02.25.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok