Mass Effect: Andromeda

SZINTÉN ELÉRHETŐ Mass Effect: Andromeda - XBOX ONEMass Effect: Andromeda - PS4
ÚJ TERMÉK
7.404 Ft
4.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Szállítás két héten belül
Termék kódja: 307914

Electronic15 éven aluliak számára nem ajánlottangol verzió
Ajánlott termékek (1)

LEÍRÁS: Mass Effect: Andromeda [PC DVD]

307914 A Mass Effect: Andromeda az Andromeda galaxisba vezeti el a játékosokat, amely a tejúttól nagyon messze van.  Ellenséges területen egy új otthonért harcolnak, ahom mi űrlények vagyunk.

Pathfinder szerepében találja magát, amely a katonai kiképzésben részesülő felfedezőegységek vezetője, a karakter fejlődésen esett át. Ez az emberiség további fejezetének története, a játékosok kiválasztása a játék végkimenetében döntő hatású az Andromeda galaxis fajának túlélésében. Ahogy felfedi az Andromeda galaxis rejtélyeit és az emberiség számára reményt ad, önmagát kell megkérdeznie ... hogy milyen messzire képes elmenni?
  • Térképezze fel saját új, veszélyes galaxisát. Fedje fel az Andromeda titkait.
  • Ön vezérli az első embereket, akik kétségbeesve keresik új otthonukat.
  • Harcoljon csapatával förtelmes ellenség és szörnyek ellen. Új kiegészítők, mint pl. lerombolható környezet, megerősített ugrások, egészen új fegyverek, biotikus gyógyszerek.
  • Hozzon létre egy új hőst szuper fegyverekkel, erőkkel, technológiákkal. Sokkal flexibilisebb képességek és fegyverek fája, melyek játékstílusát önmagához idomíthatja, s amely egy rettenthetetlen harcost farag önből az új, hatalmas ellenséggel szemben.
Mass Effect: Andromeda
katalógusba hozzáadva: 2015.06.16.

Vélemények: Mass Effect: Andromeda

Nincs vélemény a termékről.