Mass Effect (Legendary Edition)

SZINTÉN ELÉRHETŐ Mass Effect (Legendary Edition) - XBOX ONE
ÚJ TERMÉK
22.856 Ft
16.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 418472

Electronic18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottangol verzió

LEÍRÁS: Mass Effect (Legendary Edition) [PS4]


Egy ember, és ez minden, ami az emberiség és annak valaha volt legnagyobb fenyegetése között áll. Éld át ismét Shepard parancsnok legendáját a nagy mértékben elismert Mass Effect trilógiában, ez alkalommal a Mass Effect Legendary Edition-ben. Magában foglalja az egyjátékos mód tartalmait és a DLC-ket a Mass Effect, Mass Effect 2 és Mass Effect 3-ból, továbbá promó fegyvereket, páncélokat és csomagokat - remasterelve és 4k Ultra HD-re optimalizálva.
 • Kinematikus szága: A Mass Effect Legendary Edition tartalmazza mindhárom játék egyjátékos módjának alaptartalmát, és több, mint 40 DLC-t, amely már több, mint 100 órányi tartalmat eredményez. Tapasztald meg a lenyűgözően gazdag és részletes világegyetemet lenyűgöző vizuális részletekben.
 • Nagy hatással bíró döntések: Döntéseid zökkenőmentesen haladnak egyik játékról a másikra. Minden döntésed befolyásolja az egyes küldetések eredményét, kapcsolataidat, minden csatát - és ráadásul a galaxis sorsát is.
 • Remastered tartalom: Vedd át a Normandia parancsnokságát, állítsd össze legénységed, és készülj fel egy felejthetetlen kalandra.
 • Remastered tulajodnságok: Szívesen látott frissítések, mint az egyetlen indító a három Mass Effect cím számára, továbbfejlesztett teljesítmény, továbbfejlesztett játszhatóság, PC vezérlő támogatások, stb.
 • Kiegészítő tulajdonságok és fejlesztések: Éld át ismét a filmes szágát lenyűgöző 4K felbontásban továbbfejlesztett vizuális elemekkel, textúrákkal és modellekkel. Beleértve a modern grafikai fejlesztéseket, frissített felhasználói felületet és egyebeket.
 • Továbbfejlesztett Mass Effect 1: Élj át mindent, ami az első Mass Effect játékban tetszett, most továbbfejlesztett célzással, csapatirányítással és kamerákkal.

 • Mass Effect (Legendary Edition) - PS4
  Értékelve 3 az 5-ből 1 értékelés alapján
  Mass Effect (Legendary Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2021.02.04.

  Vélemények: Mass Effect (Legendary Edition)

  Nincs vélemény a termékről.