Mass Effect (Legendary Kiadás) [XBOX ONE] - BAZÁR (használt áru)

Bruttó ár
8.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 430253
Electronic

Mass Effect (Legendary Kiadás) [XBOX ONE] - BAZÁR (használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban funkcionális és tesztelt a csomagolás sérülésmentes, közepes karcolások nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Egy ember, és ez minden, ami az emberiség és annak valaha volt legnagyobb fenyegetése között áll. Éld át ismét Shepard parancsnok legendáját a nagy mértékben elismert Mass Effect trilógiában, ez alkalommal a Mass Effect Legendary Edition-ben. Magában foglalja az egyjátékos mód tartalmait és a DLC-ket a Mass Effect, Mass Effect 2 és Mass Effect 3-ból, továbbá promó fegyvereket, páncélokat és csomagokat - remasterelve és 4k Ultra HD-re optimalizálva.
  • Kinematikus szága: A Mass Effect Legendary Edition tartalmazza mindhárom játék egyjátékos módjának alaptartalmát, és több, mint 40 DLC-t, amely már több, mint 100 órányi tartalmat eredményez. Tapasztald meg a lenyűgözően gazdag és részletes világegyetemet lenyűgöző vizuális részletekben.
  • Nagy hatással bíró döntések: Döntéseid zökkenőmentesen haladnak egyik játékról a másikra. Minden döntésed befolyásolja az egyes küldetések eredményét, kapcsolataidat, minden csatát - és ráadásul a galaxis sorsát is.
  • Remastered tartalom: Vedd át a Normandia parancsnokságát, állítsd össze legénységed, és készülj fel egy felejthetetlen kalandra.
  • Remastered tulajodnságok: Szívesen látott frissítések, mint az egyetlen indító a három Mass Effect cím számára, továbbfejlesztett teljesítmény, továbbfejlesztett játszhatóság, PC vezérlő támogatások, stb.
  • Kiegészítő tulajdonságok és fejlesztések: Éld át ismét a filmes szágát lenyűgöző 4K felbontásban továbbfejlesztett vizuális elemekkel, textúrákkal és modellekkel. Beleértve a modern grafikai fejlesztéseket, frissített felhasználói felületet és egyebeket.
  • Továbbfejlesztett Mass Effect 1: Élj át mindent, ami az első Mass Effect játékban tetszett, most továbbfejlesztett célzással, csapatirányítással és kamerákkal.


  • Értékelések Mass Effect (Legendary Kiadás) [XBOX ONE] - BAZÁR (használt áru)

    Nincs vélemény a termékről.