Mass Effect Trilogy Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Mass Effect Trilogy - PC DVDMass Effect Trilogy - PS3
Bruttó ár
12.790 Ft
Nettó ár: 10.071 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 208275
ElectronicEN szinkronA játékhoz szükség van az
A játék támogatja az Xbox 360 Kinect szenzort Xbox 360 Kinect!


Mass Effect Trilogy [XBOX 360]

A csomag tartalmazza a Mass Effect, a Mass Effect 2 és a Mass Effect 3 játékokat.


Mass Effect
Aki szereti a mély, tartalmas szerepjátékokat, annak nem újdonság a BioWare neve. A legendás cég Xbox 360 exkluzív szerepjátéka, a Mass Effect elrepít a galaxis legtávolabbi zugaiba is. Egy hatalmas, monumentális történet ez, amelyben nem egyszerűen az emberek, hanem az egész galaxis sorsa a tét. A távoli jövőben járunk, amikor a csillagközi utazás már nem álom, az emberiség pedig több földönkívüli fajjal tartja a kapcsolatot.

A galaxis rendjét a Citadel központ tartja fent, a Citadel tanácsának pedig különleges ügynökei járják a világokat e rend fenntartásának érdekében. Egy ilyen Spectre - ről derül ki, hogy a robotikus faj, a Geth oldalára állt, és most az emberek és a békés világok ellen vonul. A tanács egy embert, Shephard parancsnokot kéri fel, hogy járjon a rejtélyek nyomába. Később azonban kiderül, hogy sokkal nagyobb és komolyabb veszély van a háttérben, mint Saren és a Geth...

A Mass Effect egy ízig-vérig szerepjáték, amelynek elején te magad alakíthatod ki karakteredet. Lehetsz női vagy férfi karakter is, az elején választott képességektől függ, hogyan alakul a harcmodorod. A Mass Effect világa él és lélegzik, a te összes döntésed pedig kihat arra, hogy a többiek (csapattagok, ismerősök) hogyan viszonyulnak majd hozzád. A számtalan mellékküldetés alkalmával te döntesz, hogyan viselkedsz. Lehetsz háborús hős, aki mindig a jók és ártatlanok oldalára áll, vagy lehetsz zsarnok, aki az élvezetért öl, és ténykedéseddel te magad is destabilizálod a galaxist. Ezek a döntések a bajtársaidra is kihatnak. Akár szerelem is szövődhet két ember között, de néhányan meg is halhatnak, ha nem vigyázol. Ezek a morális döntések emelik a Mass Effect - t a többi játék fölé.

A harc valós idejű, külső nézetes, TPS stílusban zajlik, fegyvereidet te választod meg, és fejlesztheted őket, csakúgy, mint páncéljaidat. Hatalmas mennyiségű szinkron és grandiózus zenei aláfestés gondoskodik arról, hogy a Mass Effect maradandó élményt nyújtson. A játék 2007-ben több Év Játéka díjat is kapott, nem véletlenül. Ha kedveled a szerepjátékokat, ezt nem hagyhatod ki.

Mass Effect 2
Az atmoszferikus akció sci – fi sötétebb és durvább folytatása, amelyben újra a Reapers nevű isteni egység felderítése a cél. A fő történet azonban a Cerebus szervezet és annak gonosz vezérére irányul. A szervezetbe belépő emberek ugyanis már soha nem térnek vissza. Ez ellen az öngyilkos küldetés kerül Shepard parancsnok bevetésre.

A játék kapcsolatban maradt az első résszel, nem csak történetileg, de az előző részben meghozott döntések tekintetében is (ha játszottad). Sok új terület vár Rád, nagyobb szabadság a végtelen világűrben, új barátok és ellenségek, fegyverek és sok más.

  • Átdolgozott mesterséges intelligencia, új viselkedés kódexszel
  • Visszatérsz a Citadel sötétebb verziójában, vagy a vele ellentétes Omega bolygóra
  • Szabadon felfedezhető világűr – új naprendszerek
  • Leállítható párbeszédek – már a párbeszédek közepén kifejezheted a kifogásaidat
  • Új biotikus karakterek
  • Teljesen átdolgozott rendszer, szabályok, kellékkezelés
  • Először láthatod meg az Asari faj otthonát, az Illiumot
  • Most még inkább befolyásolják a játékmenetet a döntéseid, mint a Mass Effectben

    Mass Effect 3
    A játék támogatja az XBOX 360 Kinect mozgásérzékelő irányítást


    A Föld lángokban áll. Az ismert világűr határain túlról egy eddig ismeretlen, ám igen veszélyes gépfaj veszélyeztet, akiknek a célja az emberiség elpusztítása.

    Shepard parancsnok szerepében Te, mint az Alliance tengerészeti gyalogság vezetője vagy az egyetlen és utolsó reménye az emberiségnek. Egyesítened kell a galaxis civilizációit, és végső küldetésed a Föld pusztulásának megakadályozása.

    A Mass Effect sci-fi sorozat a távoli világűrben játszódik, aminek titokzatos, eddig fel nem fedezett bolygóin veszélyes földön kívüli életformák laknak. A sorozat fő előnyei között megemlíthetem az intenzív akciókat, a gazdag, futurisztikus történetet, a világűr felfedezésének lehetőségét vagy az emotív interakciókat.



  • Értékelések Mass Effect Trilogy

    Nincs vélemény a termékről.