Max Payne

ÚJ TERMÉK
4.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 4773

Rockstar 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Max Payne [XBOX]


A Max Payne kifejezetten XBOX platformra készült, de XBOX 360 platformmal is kompatibilis. Az XBOX 360 konzolon való futtatáskor azonban tudni kell, hogy:

 • Minden XBOX játék futtatásához szükség van az emulációs profilra. A profilt az XBOX Live szolgáltatás segítségével lehet letölteni, vagy megtalálható a www.xbox.com oldalon. A profilok egy csomagként kerülnek terjesztésre, ezért elég őket egyszer használni (offline). Automatikusan is letöltődhetnek (ha a konzol csatlakozik az Internetre), ha egy olyan játékot helyezünk a konzolba, ami a profilok meglétét megköveteli.
 • Az XBOX 360 HDD elengedhetetlen az XBOX játékok futtatásához. A merevlemez nem csak az emulációs szoftver, de a játékok mentéseinek, a letöltött tartalmak tárolására és data – cacheként is szolgál. Mivel a játékok jelentős része úgy lett kifejlesztve, hogy a merevlemez rendelkezésre állást feltételezi, ezért erősen ajánlott a merevlemez beszerzése.
  Merülj el New York sötét zugaiban. A gengszterek, a drogok, a korrupció és az erőszak városának világában. Vedd át a nyomozó szerepét, aki úgy tűnik feleslegesen próbálja megtisztítani az utcákat a bűnözéstől. Nézz szembe a bűnözőkkel, és akadályozd meg a titokzatos Valkyr nevű drog terjedését. Akció közben pedig New York kifordított világában Mona Sax – a gyönyörű bérgyilkos fog kalauzolni.

  Remek 3rd person akciójáték, utánozhatatlan atmoszférával, filmszerű játékélménnyel. Max Payne egy New York – i zsaru, akit a korrupt kollégái alaptalanul megvádoltak azzal, hogy megölte a főnökét és kiirtotta a saját családját. Csak saját magára számíthat a nevének megtisztításában, a valódi tettesek leleplezésében és az összesküvés felderítésében.

 • Max Payne
  katalógusba hozzáadva: 2011.05.25.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Max Payne

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok