Medal of Honor (Tier1 Edition) + póló

ÚJ TERMÉK
6.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 40275

Electronic 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott EN szinkron

LEÍRÁS: Medal of Honor (Tier1 Edition) + póló [XBOX 360]


2010 – ben a Medal of Honor visszatér az élvonalba!
Most először a Medal of Honor játékok történetében nem a II. Világháború a helyszín, hanem Afganisztán harcmezői. A barátságtalan, brutális környezetben játszódó történet az amerikai hadsereg Tier 1 Operator osztályú katonájának küldetésébe viszi a játékost. Az ilyen katonák alkotják az amerikai hadsereg abszolút elitjét a National Command Authority parancsnoksága alatt. Őket vetik be a legmagasabb prioritású stratégiai műveletek végrehajtásakor. A küldetések során a játék megmutatja a gondolkodásmódjukat és a kompromisszum nélküli profizmusukat.

A Medal of Honor játék alapját az egyjátékos kampányok alkotják, a kategóriában talán a legjobb minőségben. A fejlesztők már a kezdetektől együtt dolgoznak az igazi katonai specialistákkal, hogy a legautentikusabb háborús élményben részesíthessék a játékost.

A jobb multiplayer élmény elérésének érdekében az EA a fejlesztést a független DICE csapatra bízta. Az együttműködésüknek köszönhetően sikerült megalkotniuk azt a Medal of Honort, ami új korszakot nyit a következő játékos generációknak.
A Tier1 Edition tartalma
 • Azonnal elérhető a Tier1 és az Assault Class Tier1 Operator különleges álcával, ami megkülönbözteti a Tier1 Edition játékosait
 • Exkluzív M60 Assault Rifle
 • Exkluzív álca a specialis egységek számára
 • Exkluzív MP-7 fegyver
 • Azonnal elérhető a TOZ194 sörétes puska
 • Azonnal elérhető a 870MCS sörétes puska

 • Medal of Honor (Tier1 Edition) + póló
  katalógusba hozzáadva: 2010.11.17.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Medal of Honor (Tier1 Edition) + póló

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok