Medieval Moves PS3

Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 202904
PlayStationEN szinkronA játékhoz szükséges a PlayStation Move mozgásvezérlés!
A játékhoz szükséges a PlayStation Move mozgásvezérlés. PlayStation Move mozgásvezérlő és a PlayStation Eyekamera, vagy a PlayStation Move Starter Pack!


Medieval Moves [PS3]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Ugyanattól a csapattól, amely a PlayStation Move egyik legnépszerűbb játékát, a Sports Champions játékot hozta, jön a Medieval Moves, egy akció-kalandjáték, amely a PlayStation Move kontrollerrel játszható, amely egyedülálló mozgásvezérlő funkciókat használ a mozgáshoz. zökkenőmentesen lövésekkel, vívással és íjászattal az intuitív és magával ragadó játékélmény érdekében. A gonosz varázsló, Morgrimm megszállta Edmunds herceg várát, és azt tervezi, hogy egy csontvázsereg segítségével átveszi a királyságot. Amikor megpróbálta megállítani Morgrimot, hősünk, Edmund herceg is csontvázzá változott! Most a neve "Deadmund", és meg kell küzdenie, hogy megmentse hazáját, és legyőzze Morgrimmot és csatlósait, hogy megmentse a királyságot. Küzdj az ellenséggel kard, íj és csillaghajítás segítségével. A játék számos akcióelemet, fegyverfejlesztést és új, innovatív PlayStation Move interakciókat tartalmaz. A természetes mozgások valódi cselekvést utánoznak, és új szintre emelik a Sports Championsben tökéletesített sikeres mozgásmechanikát. Feloldható több út és mód, valamint titkok és meglepetések, amelyek felfedésre várnak. Fedezze fel a történet egyjátékos módot és a helyi, online, kompetitív és kooperatív többjátékos módokat. Szórakoztató és elérhető játékmenet a család és a barátok számára. Lejátszható sztereoszkópikus 3D-ben.

Értékelések Medieval Moves

Nincs vélemény a termékről.