Mega Man X (Legacy Collection) + Mega Man X (Legacy Collection 2) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Mega Man X (Legacy Collection) + Mega Man X (Legacy Collection 2) - PS4Mega Man X (Legacy Collection) + Mega Man X (Legacy Collection 2) - XBOX ONE
Bruttó ár
14.490 Ft
Nettó ár: 11.409 Ft
 
Termék kódja: 389297
CapcomEN szinkron

Mega Man X (Legacy Collection) + Mega Man X (Legacy Collection 2) [NSW]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Ünnepelt sorozat Mega Man X visszatért! Szerepét a legendás Mega Man X, erõteljes fejlõdése a klasszikus harci robot Mega Man in csatáit a különbözõ halálos fõnökök ismert Mavericks nyolc izgalmas platform játék. Mega Man X Legacy Collection legendás 16 bites címek és drámai áttörést a 32-bites Mega Man X, Mega Man X 2, X3 és Mega Man Mega Man X4. Heroic robot fokozta az irányítást Maverick és szereztek fegyvereket, és szintén képes siklani, és ugorj át a falakon az érzés, gyorsan orvoshoz. Mega Manov titokzatos barátja, Zero, még hozzá a csatát, mint játszható karakter közül lehet választani késõbb a gyûjtemény. Mega Man X Legacy Collection 2 is kiterjeszti a két játék korok, minden alakulását mutatja a sorozat Mega Man X5, X6 Mega Man, Mega Man X7 és X8 Mega Man. A harmadik játszható karakter, Axl adunk háborús játékok a Mega Man X7 Mega Man X8 és amikor a sorozat ki az új világot a 3D-s modellek és a környezet. Amellett, hogy a nyolc ikonikus Mega Man X címek, Mega Man X Collection Legacy és Legacy Collection Mega Man 2 jön a sok új felszerelve. Tesztelje tudását az új Maverick Hunters X Challenge mód, hogy hozza játékos ellen két halálos fõnökeik egy sor csaták, két ellen. Gondolod, hogy le tudja gyõzni a csúszós Chill Penguin mellett egy hatalmas Frost Rozmár? Ezen felül, a Mega Man X Collection Legacy kínál hatalmas múzeum tele ritka termelés képek, katalógusok áruk klasszikus, nosztalgikus listáját promóciós videók és így tovább. Gyûjtemény is tartalmaz animációs film, amely egy gazember sor Mega Man X, Sigma. A gyûjtemény minden Mega Man X játék a fõ sorozat. Mega Man X Legacy Collection játékokat tartalmaz Mega Man X, X2, X3 és X4. Mega Man X Legacy Collection tartalmaz 2 játékok Mega Man X5, X6, X7 és X8. Teljes az új lehetõségeket, mint egy múzeum, vagy X Challenge módban.

Értékelések Mega Man X (Legacy Collection) + Mega Man X (Legacy Collection 2)

Nincs vélemény a termékről.