Men of War: Red Tide

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 41210

1C 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Men of War: Red Tide [PC DVD]


A Men of War: Red Tide önálló kiegészítő a kritikusok által is elismert Men of War stratégiához. A Red Tide datadisc új kampányokat hoz Alexander Zorich, a szovjet forgatókönyvíró és író tollából. Ezek mellett új és tökéletesített fegyverek és egységek is megjelennek a játékban.

A Men of War: Red Tide szenzációs RTS és akciójáték keverék, külső nézetből, ami megismertet az új harci csoportosulásokkal a II. világháborúból. Több, mint 20 küldetésben ragadhatod magadhoz az orosz tengerészgyalogság egységeinek a vezetését. Ez az egység a partmenti harcokra specializálódott.

Közvetlen ellenőrzésed van az egységek felett, beleértve a tankokat, a gyalogságot, az önjáró lövegeket, a páncélvonatokat, stb. Bevethető légi támogatás is, bombázók, vadászgépek és hidroplánok formájában, vízi oldalról pedig cirkálók, torpedórombolók és ágyúk lesznek segítségedre.

A játékban a Fekete – tengeri harcok köszönnek vissza. A háború rajongói biztos felismerik majd a jelentős helyszíneket, mint Odessa, Sevastopol, Theodosia, Eltingen, Nikolajev és Consatnta.

 • 23 küldetés – orosz, német, román és olasz egységek
 • 6 intenzív történelmi csata 1941 – 1945 – ből
 • Több, mint 100 különböző katonai egység- tankok, ágyúk, páncélozott járművek, repülők, csatahajók, stb.

 • Men of War: Red Tide
  katalógusba hozzáadva: 2011.08.02.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Men of War: Red Tide

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok