Mercenaries 2: World in Flames

SZINTÉN ELÉRHETŐ Mercenaries 2: World in Flames - PS3Mercenaries 2: World in Flames - PC DVD
ÚJ TERMÉK
4.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 14597

Electronic 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Mercenaries 2: World in Flames [XBOX 360]

 • Egy zsoldosnak csak egyvalami számít: A fizetség. Ezt az örök igazságot felejti el Ramon Solano, Venezuela egyik legnagyobb politikai figurája. Solano felbérel egy zsoldost annak érdekében, hogy puccsot hajthasson végre a dél-amerikai országban. A zsoldos (akit a játékos alakít) végre is hajtja a feladatot, ám fizetség helyett meg akarják ölni, menekülés közben még egy golyót is kap a fenekébe. Ez aztán igazán felbőszíti főhősünket, mert szerinte mindenkinek fizetnie kell. Néhány fős csapatát összeszedve elindul, hogy ezt Solano-val is közölje...

 • Solano eközben Venezuela új diktátorává válik, és a hadsereget is maga mögött tudhatja. Több lázadó csoport is alakul az országban, és mind egyet akar: Az ország olajkészletei feletti irányítást. A legtöbbnek van magánhadserege is, így Venezuela csakhamar egy komolyabb háborús övezetté alakul. A játékosnak ebben a káoszban kell kiismernie magát, megválogatni, kinek a pártjára áll, kitől milyen küldetést fogad el, közben gyűjteni a pénzt és a fegyvereket, hogy leszámolhasson Roman Solano-val.

 • A Mercenaries 2: World in Flames egy teljesen nyitott játékmenetű, szabadon bejárható területet felmutató akciójáték. Külső kameranézetből irányítod hősödet, akit három lehetséges karakterből választhatsz ki a játék elején. A játék bizonyos szempontból hasonló módon működik, mint a népszerű Grand Theft Auto sorozat. Járművekkel közlekedhetsz az utakon, az adott küldetés területét megközelítve pedig mindenkit likvidálni kell, aki az utadba áll. Lehetőség van harci járművek használatára is. Tankok és helikopterek is elköthetőek, de ha úgy tartja kedved, lopakodhatsz is, vagy távolról, mesterlövész módjára ritkíthatod meg az ellenfelek csapatait.

 • A játékban nagy szerepet kap a rombolhatóság. Minden épület, viskó és egyéb építmény lerombolható, csak megfelelő tűzerő kell hozzá. Még a növényzet is károsodik a tűzharcok közben. Ez a rombolhatóság új taktikákra is lehetőséget ad. Behatolsz egy épületbe, és szobáról szobára küzdesz, vagy egyszerűen porrá rombolod az egészet néhány rakétával?

 • A játékos igen komoly szabadságot kap a játékban, valóban úgy lehet harcolni, ahogy akarsz, mindössze egy cél van: Teljesíteni a küldetést. A Mercenaries 2: World in Flames nem egy vérkomoly történet, nem túl drámai, inkább akciódús, szórakoztató és könnyed, amelynek a színes, jól kidolgozott dél-amerikai környezet kitűnő hátteret ad.

 • Mercenaries 2: World in Flames
  katalógusba hozzáadva: 2007.07.02.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Mercenaries 2: World in Flames

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok