Metal Gear Solid 3D: Snake Eater

ÚJ TERMÉK
7.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 203908

KONAMI 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Metal Gear Solid 3D: Snake Eater [3DS]


A kritikusok által is elismert rendezőtől - Hideo Kojima - új 3D élményben lehet részed, ami az egyik legkedveltebb Metal Gear címet veszi alapul a múltból.

A II. világháború után a világ két részre volt osztva: Keletre és Nyugatra. Egy új korszak - a Hidegháború - kezdete volt ez. 1962. október 16 - án az Amerikai Egyesült Államok elnöke hírt kapott arról, hogy a Szovjetunió atomrakétákat telepített Kuba területén. A világ félelemben remegett meg, hiszen az atomháború egyre közelebb, hihetőbb távolságra került. Hosszú napokon át tartó tárgyalások után a szovjetek végül engedtek és október 28 - án visszahívták a rakétáikat a kubai területekről. A kubai rakétakrízisnek elnevezett incidens megoldásával úgy tűnhetett az emberiség a létét fenyegető újabb veszélyt hárított el. Az egyezség azonban tartalmazott egy titkos kitételt, ami véget vetett a válságnak. A kitétel szerint Nikolai Stepanovic Sokolov, a nyugatra szökött tudóst ki kell adni a szovjeteknek. Az amerikai kormány ebbe beleegyezett, és kiadta Sokolovot. Nem tudták, hogy Sokolov volt a szörnyű fegyver tervezője. Most, hogy Sokolov visszatért a szovjetek folytathatják annak fejlesztését. Ha pedig elkészül, az egy új korszak kezdetét fogja jelenteni.

1964 - ben, amikor a CIA rájön a szituáció sürgősségére, elkészíti a Sokolov fogságba ejtésére irányuló tervet. Bevetik a titkos FOX egységet Sokolov kutatólaboratóriumában, ami délre található a hatalmas szovjet erődtől, Groznyj Gradtól. Az SAS egykori parancsnoka - Major Zero - vezetése alatt a FOX a speciális erők új generációját képviseli. Az egység speciális harci egységként és titkos hírszerző egységként is tevékenykedik. A FOX működésének alapja egyetlen ügynök bevetése, aki csak távoli támogatásra számíthat. Augusztus 24 - én egy katona veti magát alá az égből. A katona kódjele Naked Snake.


 • Interaktív környezet
 • Hagyatkozz a rejtőzködési technikákra, a harcra és az ösztöneidre a túléléshez
 • A történet a XX. század 60 - as éveiben játszódik, amikor a politikusok és a háború alakítja a világtörténelmet

 • Metal Gear Solid 3D: Snake Eater
  katalógusba hozzáadva: 2012.02.08.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Metal Gear Solid 3D: Snake Eater

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok