Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes - PS4Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes - XBOX ONEMetal Gear Solid 5: Ground Zeroes - PS3Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes - XBOX 360
Bruttó ár
6.290 Ft
Nettó ár: 4.953 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 264924
KONAMIEN szinkron

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes [PC DVD]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Metal Gear Solid V: Ground Zero egy elõszót Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, és ez történik egy évvel az események után a Metal Gear Solid: Peace Walker. A játékban átvegye a legendás katona nevû kígyó (a. K. A. Big Boss), és a küldetése, hogy beszivárog Camp Omega, ahol azok túszul Paz és Chico. Ezek a túszok ismerik a Snakával és titkos katonai szervezetével kapcsolatos kulcsfontosságú információkat, így Snake és szövetségesének, Kaz Millernek mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy megakadályozza annak kinyilatkoztatását. Ground Zeroes elmeséli a felszabadulás történetét és a késõbbi konfliktusokat, amelyek a Phantom Pain kezdetéhez vezettek. A Ground Zeroes szintén híd van a korábbi Metal Gear Solid címek között, lehetõvé téve, hogy jobban megértsd a Metal Gear Solid hatalmas nyílt fémvilágát.  Teljesítmény FOX Engine - Ground Zero elõször saját FOX Engine származó Kojima Productions - az igazi motorja az új generációs, ami a forradalom a Metal Gear Solid sorozat.  Nyílt világkoncepció - Az elsõ Metal Gear Solid sorozat, amely nyitott világot kínál és teljes szabadságot biztosít a játékhoz - lehetõséget kap arra, hogy kiválassza a küldetés teljesítésének módját.  Egyszerûen kúszó - Képzelje el a klasszikus Metal Gear játékmenet, de korlátok és korlátozások nélkül. Használd az intelligenciádat fegyverként, és hozzon létre olyan stratégiákat, amelyek lehetõvé teszik, hogy a küldetések teljesen észrevétlenek legyenek, vagy az ólommal járjanak. A választás rajtad múlik.  Az összeg a missziók és feladatok - Amellett, hogy a fõ történet is megfelelnek számos oldalsó küldetések, amik a taktikai intézkedések révén bombázzák leselkednek küldetése, hogy biztosan lepni.  Az újratervezett Ground Zeroes felület egy tiszta játékfelületet használ, amely megjeleníti az elemek minimális számát, így élvezheti a továbbfejlesztett játékélményt és több nézetet.  Különbözõ idõjárási beállítások - A játék különbözõ idõpontokban és különbözõ idõkben tesztel, ami szintén fontos a Fantom fájdalomban. Érdemes kihasználni az éjszaka kedvenceidet vagy rossz idõdet a stratégiád részeként.

Értékelések Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes

Nincs vélemény a termékről.