Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
5.190 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 266559
KONAMI

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

A Metal Gear Solid V: Ground Zeroes prológus a Metal Gear Solid V: The Phantom Painhez, ami egy évvel a Metal Gear Solid: Peace Walker történései után játszódik.

A játékban a legendás katona, Snake (a. k. a. Big Boss) bőrébe bújsz, és a feladatod beszivárogni a Camp Omegába, ahol Pazt és Chicot túszként tartják fogva. Ők ugyanis azok, akik kulcsfontosságú információval rendelkeznek Snakeről és az ő titokzatos katonai szervezetéről, ezért érthető, hogy Snake és a társa, Kaz Miller mindent elkövetnek azért, hogy ne derülhessen ki semmi, sem róluk, sem a szervezetről.

A Ground Zeroes egy történet a szabadulásról és az azt követő konfliktusról, ami a The Phantom Painig vezet. A Ground Zeroes egy híd is egyben az előző Metal Gear Solid részek között, minek köszönhetően még jobban meg fogod érteni ezt az összetett világot.

Értékelések Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.