Metal Gear Solid (HD Collection) [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Bruttó ár
5.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 241917
KONAMI

Metal Gear Solid (HD Collection) [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

A csomag tartalmazza a Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, a Metal Gear Solid 3: Snake Eater és a Metal Gear Solid: Peace Walker játékokat HD minőségben.
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
Snake visszatér a várva várt akciójátékban a Metal Gear Solid 2: Sons of Libertyben. Vedd át a férfi szerepét, aki elhatározta, hogy megakadályozza a high - tech fegyverek az elit Dead Cell csapatokhoz való kerülését. Használd a lopakodási képességeidet, a fegyvereidet a terrorizmus elleni harcokban, győzd le a konkurens erőket és a hatalmas háborús gépezetet, a Metal Gear Rayt.
  • Új generációs, javított grafika
  • Kiváló játszhatóság
  • Meggyőző történet Metal Gear Solid 3: Snake Eater
    A világbéke eléréséhez és a világ feletti dominancia megszerzéséhez folytatott harcok során a kormányok titkos technológiákat fejlesztenek, amik komoly fenyegetést jelentenek az élét fennmaradására is. Az elit katonának mélyen az ellenséges terület belsejében kell információkat szereznie a "Metal Gear" - ről, az atomfegyver prototípusról. Ennyi a feladatod, amit egyedül kell végrehajtanod.
  • Interaktív környezet veszélyes csapdákkal
  • Bízz a rejtőzködésben, a harcban, az ösztönökben, hogy túléld
  • A történet a 60 - as években játszódik
  • Szenzációs soundtrack Harry Gregson - Willamstől Metal Gear Solid: Peace Walker
    A történet ott folytatódik, ahol a Metal Gear Solid 3: Snake Eater befejeződött. 1974 - ben találod magad és élvezheted a játék eredeti designját, a történetet és minden más aspektust, ami a sorozat számára meghozta a sikert.

    A játék újból Hideo Kojimának köszönhető. Bár alapjaiban az eredeti játékmenetre alapul, Kojima előhúzott egy újabb ászt, és beépítette a négy játékos számára játszható kooperatív multiplayer módot, hogy a harctéren már csapatként is együtt tudjatok működni.

  • Értékelések Metal Gear Solid (HD Collection) [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

    Nincs vélemény a termékről.