Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - PS4Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - XBOX ONEMetal Gear Solid 5: The Phantom Pain - PS3Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - XBOX 360
Bruttó ár
10.490 Ft
Nettó ár: 8.260 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 354868
KONAMIEN szinkron

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain [PC DVD]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes története és az Mother Base bukása után, amikor a Snake más néven A Nagy Főnök kilenc éves kómából ébred. A játék 1984 történetével folytatódik, a hidegháború hátterében, amely továbbra is alakítja a globális válságot. Snakea egy olyan világba utazik, ahol a bosszú szükségességétől hajtva üldözi az XOF sötét csoportot. A játék ambiciózusan olyan érett témákat tár fel, mint a háború pszichológiája és atrocitások, amelyek érintik azokat, akik csatlakoztak a gonosz köréhez. A Metal Gear Solid 5: A fantomfájdalom nyitott világú dizájnnal, fotorealisztikus vizuális hűséggel és funkciógazdag játéktervezéssel a filmkészlet, a komoly témák és a magával ragadó taktikai játékmenet nyomát hagyja a játékipar egyik fémjelzőjeként. A nyitott játékvilág maximális szabadságot nyújt a küldetések megközelítésében és a játék általános előrehaladásában. A Engine Fox fotorealisztikus grafikát, átgondolt játéktervezést és valódi minőségű új generációs játékokat kínál. Az online kapcsolat átadja a konzol élményét más eszközöknek, növelve az általános funkcionalitást és a játékhoz való hozzáférést. Új online multiplayer Metal Gear Solid Online.
A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronDE szinkron

Értékelések Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Nincs vélemény a termékről.