Metro 2033 & Darksiders (Double Pack)

ÚJ TERMÉK
8.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 203486

THQ 15 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Metro 2033 & Darksiders (Double Pack) [XBOX 360]


A csomag tartalmazza a Metro 2033 és a Darksiders játékokat.

Metro 2033

Dmitriy Glukhovskiy orosz író Metro 2033 című könyve alapján készült belső nézetes túlélő horror - a Budapestről ismert metrókkal :)


Atomháború. A közeljövő nagyhatalmainak torzsalkodásában bevetették a nukleáris fegyvereket, ennek következtében az emberiség nagy része kihalt, a saját csapdánkba estünk bele. Azon szerencsés túlélők, akik óvóhelyen átvészelték az újkori világégést, most kirekesztettségben élnek, gyenge közösségben, ám a legnagyobb és egyre fokozódó fenyegetést mégis a radioaktivitástól mutálódott teremtmények jelentik az emberiségre. 2033. - a civilizáció kudarcra. A poszt apokaliptikus idillben olyan helyeken fordulhatunk meg, mint a moszkvai metró labirintus-szerű alagútrendszere. Az orosz illetőségű 4A Games Glukovszkij nagysikerű regényét hivatott átültetni egy sztori vezérelt FPS - be.


Darksiders

Joe Madureire a legendás képregény-rajzművész (X - Men, Battle Chasers) kezei alatt tervezett brutálisan élmény dús játék


Horror FPS a THQ - tól és a Vigil Games - től, mely egy gonosz pusztította jövőbe kalauzol el minket. A történet szerint az apokalipszis négy lovasa megérkezett a Földre, káoszt és felfordulást hozva magával!

Hol is vagyunk? Egy sötét, démonokkal teli világban. Időben? A világ végén! Bosszúvágytól fűtve próbálod elérni céljaidat a sötét erőkkel szemben, a hűséges lovad társaságában. A Darksiders egy nyílt világ, erős harci szisztémával, hatalmas modern és misztikus fegyverarzenállal.

Rajtad áll, hogy mekkora lesz a bosszú mértéke.


Metro 2033 & Darksiders (Double Pack)
katalógusba hozzáadva: 2012.01.16.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Metro 2033 & Darksiders (Double Pack)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok