Metro Redux

SZINTÉN ELÉRHETŐ Metro Redux - XBOX ONEMetro Redux - PC DVD
ÚJ TERMÉK
11.426 Ft
7.790 Ft
Bruttó ár
Használt
6.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Termék kódja: 235449

Deep15 éven aluliak számára nem ajánlottEN szinkron
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
 • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
 • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
 • 12 hónap garancia
 • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
6.690 Ft
Elérhetőség külső raktáron


LEÍRÁS: Metro Redux [PS4]

235449 A Metro 2033 és a Metro: Last Light Remaster játékai next-gen rendszerre. Élvezze a javított grafikát, amellyel a Metro meggyőzte még a kritikusokat is.
Metro: Last Night

2034-et írunk. Az apokalipszis utáni Moszkva romjai alatt, a metró alagútban az emberek veszélynek vannak kitéve. Mutánsok kutatják át a katakombákat a felszín alatt, és vadásznak a megmérgezett égbolton.

Azonban az egyesülés helyett, a metró egyes állomásai a teljes hatalomért, D6 katonai bázis megalapításáért harcol. Polgárháború zajlik, amely örökre elsöpörheti az emberiséget a világ felszínéről. A játékos Artyomot testesíti meg, akit bűntudat kínoz, de hajtja a remény. A túlélés kulcsa az Ön kezében van - az utolsó fény ebben az utolsó órában...
 • Magával ragadó, az első személy szemszögéből a Metro: Last Light lövöldözős játék a kritikusok által elismert 2010-es év Metro 2033 klasszikus várva várt folytatása.
 • Fedezze fel ezt az apokalipszis utáni moszkvai metrót, ezt a igazán hatásos játékvilágot, amely valaha is létezett.
 • Élje át egy exotikus arzenál kézzel készített fegyverekkel való izgalmas harcát.
 • Harcoljon minden töltényért, minden lélegzetért ebben a klaustrofóbikus játékegyvelegben, és egy átélős hororjátékban.
 • A következő generációs technológia, amely lenyűgöző fényekkel és fizikával dicsekedhet, új grafikai standardot hoz konzoljára és PC-re.
 • Vezessen egy online posztapokaliptikus háborút, a Last Light intenzív multiplayer élményt hoz.

Metro 2033
A S.T.A.L.K.E.R játék készítői Dmitri Glukovky sikeres sci-fi könyve alapján, aki elnyerte az európai tudományos-fantasztikus írók társaságának díját. A minőségi tartalom tehát garantált!

A történet Artyom, a fiatal fiú körül forog, aki a pusztítás előtt néhány évvel született, amely az egész emberiséget érte, és az emberek most kénytelenek mélyen a föld alatt, a moszkvai metróban élni. A metró rejtekhelyként szolgál számukra az atombomba robbanás utáni állandóan aktív radiáció ellen. Egyes megállókon kis csoportok alakultak ki, akik emlegetik a kis városokat. Sajnos a radiáció és a túlélés ezek között a könyörtelen körülmények között nem az egyetlen probléma, amelybe a fiatal Artyomnak bele kell nyugodnia. A sötétben életre kel valami szörnyű....

A Metro 2033 az FPS lövöldözős játék, horror játék, RPG és túlélési játék kombinációja. Az engine legmodernebb technológiája a Directx 11, és a PhysX fizikai engine. Ennek köszönhetően igazán remek grafikus feldolgozást és hatásos effektusok, fény-/ és árnyjátékok várnak Önre.

A feldolgozásnál nem marad el a játszhatóság, amelyet minőségi tartalom övez, szokatlan feladatokkal és a posztapokaliptikus világgal, ahol kevés töltény van és gyakran alaposan meg kell gondolnia, hogy meghagyja a lőszert, vagy eladja pénzért, amiért további felszerelést vesz.
 • Némely játékstílus, ahol játszhat veszélyes gyilkost (aki nem kérdez, csak öl), esetleg szeretné elkerülni a találkozást és csendesen mozgolódni az árnyékban.
 • Nem lineáris történések és szokatlan feladatok.
 • A földalatti metró városában az emberek függetlenül egymástól élnek. A gyerekek játszanak, a nők főznek, a férfiak a fegyvereikkel törődnek...
 • A fejlett mesterséges inteligencia lehetővé teszi az ellenségeinek, társainak valósághű viselkedésre az adott helyzetben.
 • A töltényekkel óvatosan kell bánni, nagyon értékes!
 • Egy sor érdekel mini játék.

A cím a következő nyelveket tartalmazza:

EN szinkronCZ feliratokPL feliratok
Metro Redux - PS4
Értékelve 5 az 5-ből 1 értékelés alapján
Metro Redux
katalógusba hozzáadva: 2014.05.21.

Vélemények: Metro Redux

Nincs vélemény a termékről.