Metroid: Dread (Special Edition) Nintendo SWITCH

Bruttó ár
38.490 Ft
Nettó ár: 30.307 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 433915
NintendoEN szinkron

Metroid: Dread (Special Edition) [NSW]


Csatlakozz az intergalaktikus fejvadászhoz, Samus Aranhez 19 év óta az első 2D Metroid történetében.


Samus története a Metroid Fusion eseményei után folytatódik, amikor leszáll a ZDR bolygóra, hogy megvizsgálja a Galaktikus Föderációnak küldött titokzatos adást. A távoli bolygót gonosz idegen életformák és fagyos mechanikai fenyegetések uralták. Samus mozgékonyabb és tehetségesebb, mint valaha, de képes -e legyőzni az embertelen fenyegetést, amely a ZDR mélyén terjed?


Nézz szembe a könyörtelen E.M.M.I.-vel. Most Samusára vadásznak. Magas a feszültség, mert el kell kerülnöd a kegyetlen halált és egyúttal meg kell találnod a módját az ellenségek elpusztítására. 


Érzed, hogy Samus ereje növekszik? Szerezz új és ismerős készségeket, miközben navigálsz a veszélyes világ számos környezetében. Suhanj át szűk helyeken, nézz szembe az ellenségekkel és harcolj a bolygón. Térj vissza a területekre, és használd az új készségeid, az alternatív utak és a továbblépések megtalálására. Fedezzd fel a hatalmas térképet, kerüld el és pusztítsa el az E.M.M.I. robotokat, és legyőzd le a ZDR -t sújtó borzalmat.


A Metroid: Dread (speciális kiadás) tartalma:

  • Metroid: Dread
  • SteelBook
  • 190 oldalas 2D Metroid könyv illusztrációkkal és a játék művészetével
  • Öt kártya, amely az epikus ötrészes saga öt játékának összes borítóját mutatja.
    metro_special


Értékelések Metroid: Dread (Special Edition)

Nincs vélemény a termékről.