Metroid: Other M

ÚJ TERMÉK
3.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 27534

Nintendo 15 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Metroid: Other M [Wii]


Samus Aran, az űrbéli bűnvadász kalandjainak legújabb fejezete. Bár a játék első pillantásra 2D platformjátéknak tűnik, de bármikor lehetőséged van átkapcsolni harmadik dimenzióba.

Játék közben a WiiMote kontrollert vízszintesen tartod, hogy a főhősnőre és az egész világra harmadik személy nézetből nézz. A játékteret nagyrészt oldalról fogod azonban látni, mint egy 2D platformjátékban. De ha a WiiMote kontrollert elfordítod, és a képernyőre irányítod, akkor a játék átvált első személy nézetbe, és Samus Aran szemével láthatod a világot. Ezzel a "trükkel" teljesen más szemszögből látod az eléd került akadályt, könnyebben megérted azt, és gyorsabban el tudod majd azt hárítani.

A sorozat rajongói többet tudnak a főhős fegyvereiről, mint magáról a főhősről és az ő múltjáról. Már Te is biztos meg akartad tudni, hogy mi is vitte ezt a szőke hősnőt arra, hogy az űrben üldözze a bűnt. Ezért a Metroid: Other M most nagyobb hangsúlyt fektet a történetre, mint bármelyik rész eddig. A történet körülbelül a Super Metroid felénél kezdődik, amikor egy bébi Metroid megmentette Samus életét, méghozzá a saját életének feláldozása által.

Metroid: Other M
katalógusba hozzáadva: 2010.09.24.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Metroid: Other M

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok