Microsoft Flight Simulator [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
14.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 433358
Microsoft

Microsoft Flight Simulator [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentesen, közepes karcolás nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

HÍV AZ ÉGBOLT Irány az ég, élvezd a repülés örömét az új generációs Micforosf Flight Simulatorban! Fedezd fel a világot!

Utazz egy elképesztően részletes világban, ahol több mint 2 millió város, 1,5 milliárd épület, 37 000 repülőtér, valódi hegyek, utak, fák, folyók, állatok, közlekedés, stb. található!

simulator_2
Érdemeld ki szárnyaid!

Fejleszd pilótaképességeidet különféle gépeken, a könnyű együléses repülőgépektől a nagy kereskedelmi repülőgépekig, egy szimulációban, amely alkalmazkodik a készségeidhez a műszer kiemelési ellenőrzőlistákat használó interaktív asszisztens révén.

simulator_3
Teszteld képességeidet!

Repülj éjjel vagy nappal egy olyan világban, ahol a szél sebessége és iránya, a hőmérséklet, páratartalom, eső és fényviszonyok dinamikusan változnak valós időben.

simulator_1

Értékelések Microsoft Flight Simulator [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.